-
V těchto akčních filmech je Van Damme nejlepší podle mně:1.Dvojitý Zásah 2.Lví Srdce 3.Univerzální Voják 1 4.Double Team 5.Peklo 6.Probuzená Smrt.
-
Van Dammeho filmy už hodne dlouhou dobu stojej za houby, mel by se vykašlat na filmy a hereckou kariéru. Já mu preji všechno jen to nejlepší, ale v penzi tam již dávno patrí !
-
podivej se luky na komentare libora boucka a odpovez
-
Van Damme
Jean je velmi dobrý aj v akčnom filme Maximálne Riziko tu sa mi strašne páči. *4* *3* -
jdi do p r d e l e lukine ty jsi v y j e b a n e j ko ko t van dam se nestrapnuje ty se ztrapnujes
-
-
Proč? Vždyť já proti Van Dammemu nic nemám akorát tvrdím, že kdysi v letech 1988 - 1993 mel lepší filmy jako teď
-
-
Jean
Van Damme je jednoducho najlepší z najlepších hercov akčných filmov iný na neho nemá.Ja považujem za jeho najúspešnejšie akčné filmy tieto:Dvojitý zásah,Levie Srdce a Univerzálny Vojak 1. -
Zkrachovana existence : presne to je Van Damme. Preji mu jen to nejlepsi, ale v penzi *1* *1* *1*
-
-
Kolik jsi toho dokázal ty zkrachovanče? LION.
-
-
Já jenom tvrdím to a reknu,ze Van Damme nikdy nevedel a neumí hrát ve filmech to je muj názor.
-
-
Diwa Swina este dodám k tvojmu komentáru,ze nemá Van Damme na Sylvestra Stalloneho ani na Brucea Willisa oni sú lepsí herci akcných filmov ako on.
-
Diwa Swina máš pravdu Van Damme je už zkrachovaná existence taky mu přeju jen to nejlepší,ale v penzi.
-
-
Honza
Nejlepší borec na světě a skvělej herec -
ninja
je to fakt dobrej herec líbil se mi ve flmu krvavý sport a kickboxer a fakt mě žere jeho brilantní technika kopů -
JCVD *5* *1* *3*