-
The Shepherd
Zdravim vsechny priznivce Jean Claude Van Damme a chtel jsem se zeptat,jestli nekdo nevite kdy u nas v kine bude premiera filmu The Shepherd nebo jestli uz je nekde na netu nejaky trailer k tomuto filmu,protoze to urcite bude po bojove strance narez film.Diky za vasi odpoved -
Je to můj oblíbenec!!!!Mistr kterýho nikdo nenahradí to co dokázal on nedokáže jen tak někdo.Perfektní tělo a perfektní talent pro bojové umění hej at žije JEAN CLAUDE
-
Pre tomiho
cau Tomi ja by som sa ta chcel spytat , ze ako si sa naucil tak kopat ako on lebo aj ja by som sa to velmi chcel naucit a inac Kumite nie je Bloodsport 2 lebo Bloodsport 2 uz je natocene ale nehra v tom Jean no ale to je jedno a prosim ta napis mi uz , ze ako si sa naucil tak kopat ako on prosiim odpovedz *7* *7* *7* -
mohol by van damm prist na slovesko!nebolo by to zle,minuli rok som ho vydel na internete kopat a poviem vam na to ze ma 45.r je fakt dobri prisaham ze tak som ho este nevidel kopat ani vo filmoch aj postavu si dost dobre udrziava podla mna ide zase karierou hore kopcom len sa mu dari a cim je viac starsi tak tim je este lepsi!!!!!fakt dobry herec!! *3*
-
Jean Claude Van Damme
Mno tak asi takhle.
Mel sem tu cest jcvd potkat osobne,pozdravit ho,prohlidnout si tak jeho povznesene telo a zadivat do oci.Tak abych to schrnul.Prijev na necekanou navstevu do hotelu Boscolo v Praze.Jeho vkus teplaky a kozena bunda nenasvedcovalo nic o jeho eleganci.Telo?Mno ja sam vazim 173cm,a mam 90kg..cvicim uz 6let a mam celkem vytrenovanou postavu.Ale jcvd mi pripadal hodne propadly v obliceji,a postava bezna lec sem tam nejake naznaky svalu,ale nic co by sme nevidely u bezneho kulturisty,kterych je v cr uz vice nez dost.Prijemny pohled,pozdrav a usmev.Tak snad vice jeho charizma je zajimavy nez sama postava a vyraz.Film je film.Make-up,mobilni solarka a posilovny.Jeho chlupate telo v realu...a ruce.A hlavne nevkusne bryle.No rict si narovinu.Nevedet ze je to slavna hvezda ztak mi nejak extra neprijde.Tenhle clanek nemyslim zle.Uctivam to jmeno a osobne ho mam rad.Ale osobni kontakt je verohodnejsi! -
-
Re: Jean Claude Van Damme
Ahojky Jean-Claude Van Damme je nej herec na svete mocinky ho miluju a budu ho milovat na veky.Preju mu hodne uspechu a mnoho filmecku at mam doma na co koukat. *14* *14* *4*
-
-
ufffffffffff
no tak tohle je chlap jak má být *4* *4* *4* *4* -
Všechno nejlepší Van Dammovi
Dnes má Jean 50 rokov želám mu všetko najlepšie je jeden z najlepších hercov akčných filmov,páči sa mi napríklad v akčnom filme Poslání. *4* *3* -
BEZVA PRDELKA
jE TO FAKT MOC HEZKEJ CHLAP A LÍBÍ SE I MUŽŮM.OBDIVUJEME HO CELÁ MOJE RODINA UŽ NĚJAKÝCH DESET LET A JE TO NÁŠ RODINNÝ MILÁČEK.A ČÍM JE STARŠÍ TAK JE JEŠTĚ HEZČÍ.ZRAJE JAKO VÍNO. -
je to ten největší frajer na světě
-
fiha diki moc je to fakt dobra stranka na fotky . dik *4*