Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1078 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mu preji jen to nejlepsi ... ale v penzi, tam jiz Davno Patri *1*
  • Luky1987

Van Dammeho filmy sú iba bezduché komédie a nie B-čka, to sú snáď D-čka. Nemám k jeho hereckej kariére vôbec žiadny rešpekt! Ani ako herec už nemá čo divákom dať!

• Luky1987

Van Damme jako herec už nemá co divákum dát, vyhaslá hvezda!

• Luky1987
    Já jenom tvrdím, že Van Damme mel nejlepší filmy v letech 1988 - 1993 a za mlada vypadal dobře. Ale mel by se vykašlat na hereckou kariéru i na ty filmy, protože dlouhou dobu už stojej za houby, muj názor
  • Luky1987
    No jo, mel Van Damme dobrý filmy v letech 1988 - 1993, ale už by se mel vykašlat na hereckú kariéru a jít do penze podle mne
  • Nejhorsí herci a zkrachované existence z Hollywoodu jsou:Ashton Kutcher,Robert Patinson,Charlie Sheen,Van Damme,Ben Affleck a Steven Seagal.
  • Luky1987

Van Damme toho vela dokázal v živote, ale ako herca ho nemusím 

• Je dobrej. *16*
  • axel.foley

velká hvězda

Ahoj...myslím si,že jsem zkouknul většinu jeho filmů,po většinou hodnotím velice kladně,našlo by se pár filmečků,které mu nesedí,ale to je u všech herců...můj nejoblínenější film s ním je starší kousek:dvojitý zásah,do tohoto filmu jsem se tak zamiloval,že jsem v mých 6 letech začal chodit na karate,chtěl jsem být jako on,vypadat jako on,karate jsem dělal 10 let,ale neměl pro to asi to správné cítění,tak jsem toho nechal...Van Damme je stále můj idol,přál bych mu ještě mnoho úspěšných rolí a ať zůstane navždy mladý,je pro mě velká hvězda a moc ho obdivuji *4*
  • tak hale to neni pravda herec muze hrat i jako starej je ti to jasny lukasi nemluv nesmysli chytrolyne *10* *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit