Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1078 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Expendables 2 tady byl Van Damme taky dobrej
  • Aj Elita Armády je o nicom akcný film slabý,priemerný.Kontraband tam patrí tiez dobrá slabota.
  • Luky1987
    Van Damme toho jinak hodne dokázal a nic proti nemu nemám. Akorát tvrdím, že jeho filmy po Teror ve vlaku jsou jenom bezduché komédie ne B-čka
  • fezoj205

Van Dame

Ludia zháňam film zo j.c.van damom o tom,ako bol niekde v púšti v obrovskom robote a bojoval s druhým tiež obrovským robotom boli tam aj tribúny zasklené lebo zem bola zamorená a ked spadol robot na tribúnu rozbil sklo a ludia akosi sa roztavili alebo tak viac si nepamätám.Videl som to asi pred viac ako 15 rokmi ked som bol v družine po škole dik. inak super herec obľúbený
    • Re: Van Dame

myslim ze sa to vola universalny vojak skus to
    • Re: Van Dame

cyborg
  • Luky1987
    Van Damme by se mel vykašlat na ty filmy a jít do penze, tam již dávno patrí !
  • Luky1987
    Van Damme toho dokázal fakt hodne a v letech 1988 - 1993 mel nejlepší filmy podle mne, ale jeho doba už dávno minula
  • Luky1987
    Van Damme je vyhaslá hvezda, která už nemá co divákum nabídnout !
  • Luky1987

K Van Dammeho herecké kariére nemám vôbec žiadny rešpekt. Vyhaslá hviezda🤮

• Luky1987
    Byl dobrý herec Van Damme, nejlepší filmy a kvalitní mel v letech 1988 - 1994 podle mne, ale jeho doba už minula
  • Jean Claude Van Damme

Jean je ten najlepší herec akčných filmov akého som kedy videl akčný film Dvojitý Zásah-Double Impact tak na tomto som vyrastal škoda že som nebol ho pozrieť v Prahe teraz ked bol na Miss chcel som ísť,ale lístky boli už vypredané akorát som bol predtým v Prahe.Je to moj idol aj sa naňho dosť podobám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit