-
Jdu si já taky uznávat své oblíbence akčních filmů Sylvestra Stalloneho a Bruce Willise.
-
kdo hleda najde...
vazeny a mily pokud nekdo si chce vydelat....sazim se o svuj rocni duchod .ze vam toho vaseho milacka najdu ve filmu..PREDATOR..v pripade.ze se najde nejaky odvazlivec .ktery bude tvrdit,on tam neni tak mi napiste a rad se sejdu kde pri shlednuti onoho filmu vam ho milacka ukazu -
Jean je vážně skvělej herec a moc hezkej, myslím že je celkem jedno že je mu přes 40, bo to na něm vůbec není poznat a navíc je strašně podobnej mýmu taťkovi:) Právě sem se dodívala na film Peklo, lidičky co ste to neviděli doporučuju!
-
Ahoj pool, jak se ti daří
-
Ja ho moc nemusím Van Damma,vôbec.
-
Je skvelej i když je starší... Ma skvely telo................ Je skvělej ve všem..a to ze jsem se ucila taky karate ....... Je nejlepsí karatista,kteryho znám Tak pa
-
Velmi dobrej a kvalitní akcní film s Van Dammom byl Lví Srdce-Lionheart ten je podle mne jeho nejlepsí.Preju mu vsechno jen to dobrý ale v penzi tam jiz dávno patrí
-
pool práve naopak, já proti Van Dammemu nic nemám a kdysi byl dobrý herec v letech 1988 - 1993 mel nejlepší filmy podle mne, jak jsem už psal
-
Arnold Schwarzenegger toho uznávam nejvíc z herců akčních filmů.Van Damme NE toho neuznávam
-
krvavy sport taky uplne zeru *5*