Přejít na výpis diskuzí

Jean-Claude Van Damme

OSOBNOST 31.12.2006 
1083 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Van Damme nikdy nevědel a neumí hrát to samé Stevo Seagal
  • Luky1987
    A stále si Van Damme nedá pokoj, plánuje stále nové a nové filmy i kdyz stojej uz za houby totálne. Van Damme a Steven Seagal bezte uz konecne do penze!!!!
  • Luky1987

Další skrachovaná existence na obzore, jak koukám je JCVD😂😂😂😂

• tuhle kategoriji spojuji jen seznámími a ne se seznamovat s nečím co by mi mohlo být jen udáváno jako dukaz moji i jeho podoby bratra z filmu jeane claude van dame kde hrají jako bráchové karate film z doby přenesené slunečnímy paprsky slunce do doby kde by jako opravdový bratři měly žít a to je kdesi daleko ve vesmíru u martina štycha prince a boha z vesmíru a jeho díky znamená že ktěmto lidem patřila země jako je třeba afrika greece arabia india china tam od tuď buh a bohyně stvořily vesmír jen jako pro lidi dosuď známý viz tajenkou je sex s matkou svou vlastní a sestrou a komediantem jejím vlastním sinkem martini a krásnýma kamaradkamy bohyněmi a mimozemštankama vzhled je perfektní pro m,dufek pohlaví muž -nimfou
  • Luky1987
    Ale mel by se uz Van Damme vykaslat na hereckou kariéru a jít do penze
  • Jo ten kdo dokaze udelat si jmeno v Americe jako Jean claude je borec.Je to skvelej herec.Ma dost dobre vytrenovany telo, a dost rychli nohy,a ruce.
  • Luky1987
    Skrachovana existence: přesně to je Van Damme a nemám k jeho herecké kariéře vůbec žádný respekt!
  • Ja mam Van Damma strasne rad a chcem sa vas spytat ze kde ste videli vsetky jeho filmi z pozicovne alebo vsetky davali v telke? ak by ste mi povedali boô by som fakt vdacny dik.
  • Ja som inak Van Damma nikdy neuznával a nemusel, jeho filmy to byl a je samý hnuj za 5 %
  • Nenahraditelny

Jean Claude Van Damme patri uz od detstva k mojim oblubenym hercom,podla mna sa mu nevirovna ziaden iny bojovnik co sa tika takych filmov.Bol by som strasne rad keby ste my poradily kde sa daju zohnat alebo ako kupit vsetky jeho filmy ak ide a financnu ciastku dam cokolvek Dakujem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit