-
Ulicka Barbaru ten film by som si aj ja rat pozral tak isto ako monako foverer!!!!
-
hej videl som aj ja taku malu ukazku mozno 5 minutovu ako isiel v aute s nejakym chlapikom a potom zastali a van damme tam kopal pred neho a potom sa to skoncilo. ale iba tolko som videl z Monaco Forever a videl niekto Ulicka Barbaru ? alebo aspon ukazku ? ak hej prosim povedzte ze kde. *7*
-
peto
neviete ci van damme pride niekedy do ciech alebo na slovensko? *4* -
The Monk
The Monk se mel natacet asi pred 3 roky a rezirovat to mel Ringo Lam, ale pak z toho projektu seslo, treba to jeste natoci... -
van damme
zalogovat mam na mysli-musis se na ten web prihlasit, udelas si nick a jeste neco musis vyplnit a email. adresu. Pak mas pristup k tem videim a muzes na diskuzi a tak. Je to tam myslim pod Log in: -
Tomi.Lee
Monaco Forever som videl ale len take kratke video taku ukazku je to celkom haluz ten film ma len 30.min aj ja ten film z hanam ale na slovensku neni mozno ze v cecha alebo vo francuzku bude urcite na kazetach.ak niekdo mate ten film tak daj temi vediet dohodneme sa!!! -
caute kto z vas videl van dammeov film - Monaco Forever prosim povedzte kto ho videl a ked ho videl tak kde prosim povedzte
-
van damme
ako myslis ze zalogovat? -
van damme
Nekolik dobrych videi (rozhovory atd.) se da stahnout na www.vandammefan.com ve slozce videos, je potreba se zalogovat. Je tam dokumentarni film o Van Dammovi z Los Angeles od Canal+, sice ve francoustine, ale titulky v anglictine, tak se to da zvladnout. Super dokument -
caute neviete nahodou ake presne robi van damme cviki na ruki ? *7*