-
fanda
akurat sa my stahuje film.............Second in Command......! -
fanda
bolo to takto 10 chlapici obtazovali nejake dievca on si ju zatal a zacaly sa byt na zaciatku vyuzival aj svoje bojove umenie len neskor sa sila otocila ved proti desiatim to je uz odvaha a neskor ako uz on zacal dostavat nakladacku tak dosla policia a ze sa moc potesil ze dosla..ved proti desiatim to uz je fakt velka odvaha si frajer van damm.a ty co tvrdili ze sa nevie byt tak sa milyly!!!!! *5* -
van damme by hohol natocit nejaku akcnu komediu on by sa na to aj dobre hodil!aj moj vzor je a a oblubenim hercom zostane uz na vzdi ja si ho vazim to co vsetkeho dosiahol vie perfektne kopat a super postavu peknu zenu...viete otom ze nedavno sa pobil s desiatimy v jednom podniku v amerike?? *5*
-
ako cvici zadok? *3*
-
ja zostanem Van Dammeovim fanusikom navzdy pretoze je fakt dobry a je moj idol uz niekolko rokov vsade mam jeho fotky obrazky vsetko je to super chlapik a budem ho obdivovat NAVZDY *14* *14* *14*
-
caute ludia ako vydim van damm ma stale dost fanusikou. mohly bi ste my poradit neviete ake cviky pouziva na zadok a ako casto ho cvici za informaciu dakujem
-
van damme
Pry kdysi ve vrcholne forme obvod bicepsu 45cm a obvod hrudniku 125 cm. Denne trenoval okolo 3 hodin: beh, plavani, posilovna, trenink karate -
caute neviete van damove miery akz ma obvod hrudnika alebo bycepsu?a skolko kylovymi vahami cvicy?viem ze na tlaky dal 160 kg...........odpiste.. *3*
-
-
Re:
ako vies ze na tlaky dal 160 kg ??
-
-
fotky
spousty jeho fotek jak trénuje, ale i jiné, najdeš v galeriích na www.jeanclaudevandamme.net www.vandamme.ru, jsou tam i odkazy na další weby. J.C. má svůj styl a proto je tak dobrej *16* -
to fakt on to vymislel ?? hmm a mohol by si mi prosim ta dat tu stranku ?