-
Titulky na Samotáře
Nemáte někdo titulky k fimu Samotář. Pokud ano, pošlete mi je. -
Pan Herec
Naprosto souhlasím s většinou příspěvků. Na Belmondovy filmy se mohu dívat stále i když je znám téměř nazpaměť. Vždy mě pobaví a vždy ve mě zanechají velký dojem. Jeho gesta, mimika a úsměv mi pokaždé vrátí dobrou náladu a chuť zvládnout všechny problémy. *5* -
Největší bourák
Jean-Paul Belmondo je můj oblíbenej herec už od dětství. Jeho kouzlo spočívá v tom, že není žádnej přeslazenej playboy. Je to prostě bourák, chlap vod kterýho byste nechtěl dostat přes držku, ale chtěl byste s ním zajít na pivo a pokecat o ženskejch. Je nezapomenutelnej jak v komediálních tak v dramatických rolí. Belmondo má zkrátka charisma, to je něco co dnešním hercům bytostně chybí. Viděl jsem od něj snad všechny filmy, ale můj oblíbenej je Profesionál a Lovec hlav. Pepa -
Geniální a nenapodobitelný J.-P.Belmondo
Dobrý den, víte, já jsem velkou obdivovatelkou Belmonda už velice dlouhou dobu a teprve až dnešní den jsem zjistila, že existuje toto diskuzní fórum. Tak mi dovolte napsat pár řádek o tomto naprosto úžasném člověku. Nejprve bych chtěla zmínit, že můj vztah k němu je velice vřelý (i když bohužel imaginární). Jean-Paul Belmondo - člověk, který je nenahraditelný, člověk, který se rodí jednou za život. Nemohu posoudit, jak se chová v soukromém životě, ale už podle filmů se dá vyčíst hodně. Jean-Paul Belmondo představuje velice charismatického muže s vnitřním kouzlem a silou osobnosti. ¨ Jeho filmy jsou naprosto geniální a plné fantazie. Dokázaly zaznamenat úspěch nejen ve Francii, ale po celém světě. Jeho postavy jsou velice originální a pestré. Ale nebyly by tak obdivovány, kdyby je nebyl představoval právě on. Myslím si, že jeho role mu byly psány přímo na tělo a tudíž hrál naprosto přirozeně a bez přetvářek. Čím častěji se dívám na Belmondovy filmy, tím víc si říkám, že jsou opravdu bezchybné a geniální. Není chyby, ani sebemenšího detailu, který by zničil umělecký a liský prvek v jeho dílech. Víte, chtěla bych vyjádřit vše, co cítím, když se řekně: Jean-Paul Belmondo, ale není to možné. Jelikož to, co se ukrývá v srdci lidském, to neví ani sám jeho nositel. Je toho tolik, co bych o něm chtěla napsat, ale na to by nestačil ani štos papírů, jelikož o něm se dá psát pořád a neustále a zůstane s námi věčně.... Proto: dík, dík a ještě jednou dík vám, Jean-Paule Belmonde, vám, který jste obohatil naši českou kulturu a otevřel mnohým oči a posunul dál jejich mysl. Vaše věrná obdivovatelka a divačka Michaela H. :-) -
-
Re: Geniální a nenapodobitelný J.-P.Belmondo
Dobrý den, plně souhlasím s Míšou (příspěvek z 23.11.2006, 21:27h.)Krásně napsané, nemám co dodat, snad jen "Merci beaucoup monsieur Belmondo"
Michal
-
-
Jsem obyčejnej chlap ale díky *5*
-
Díky těmto hercům jako je J.P.Belmondo mám rád Francii, jinak bych snad o ní "nezakop". Líbí se mi jeho lehký přístup k velkým problémům, ikdyž riskuje hlavu, všechno dělá s klidem a pak se tomu zasměje. Vidím ho jako herce s velkým charismatem, který je i svou visáží nenapodobitelný. Není nejdokonalejší, ale získal si mě svým osobním přístupem. Pro mě to je nejlepší herec *3*
-
Lovec hlav
Belmondo velkej frajer miluju vsechny filmy s nim je to klasika třeba Lovec hlav dobrej film jak tam na konci s tou brokovnicí vystřelí a řekne Zbraně co střílí jsou jen pro dospělé mladý muži a udělá svůj obvyklý úsměv -
-
Re: Lovec hlav
rad bych se zeptal kde jsi sehnal film - Lovec Hlav
-
-
4.9.2006
Všechno nejlepší k narozeninám *5* -
Bebel je prostě svůj. Strašné je,že je na jedné hromadě třeba s Boučkem ... *9*
-
sssssssuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrrrrrr
Je to legenda je super vždy mne rozesměje *3* *3* *3*