Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Lusk

OSOBNOST 25.7.2008 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kámoš nejlepší

Jeremy budeš nám chybět za všechny český závodníky byl si dobrej *4*
    • Re: Kámoš nejlepší

Peťo,myslím,že byla pro tebe čest jezdit s Jeremym,dávej na sebe bacha,jsi fakt dobrej.Jeremyho je obrovská škoda,ať je mu lehké naše motorkářské nebe. *4*
    • Re: Kámoš nejlepší

JJ Peťo máš recht.
  • je to strasny!!!

Je to strasny,co se stalo...casem to asi nekdo odnyst musel,ae necekala sem tohle...moc me to mrzi.Jeremiho nikdo nenahradi...vzdycky pro me budes ten nejlepsi a nikdy na Teba nezapomenu!!!
  • Jeremy

Jeremy byl jsi hvězda.ten nejlepší z nejlepších!!budou chybět tvoje skvělí kousky..i když jsi tam nahoře vždycky zustaneš snáma, budeš chybět:(
  • Jeremy

Jeremy byl borec a borce zustane navždy a nikdy na něho nezapomenu
  • FOREVER

Co si nám to udělal Jeremy?? *9* Byl si nejlepší,byl si můj vzor...Je to hrůza...Spadnul si už snad tisíckrát,ale nikdy by mě nenapadlo tohle...Znám pár FMX riderů a nedovedu si představit,že by se tohle stalo jim..Nebo mě když skáču...Teď hodně přemejšlim než skočim..Vybavim si Jeremyho a říkám si:"Co když je to můj poslední skok?"Ale vím,že ten bike je jen nástroj v ruce jezdce...Několikrát sem spadla a všichni:"V pohodě?Dobrý?To bude asi něco s motorkou!"Ale já moc dobře vím,že ne...Že si za to můžu sama,že sem na ru motorku moc tlačila...Je to tragédie...A já nikdy nezapomenu Jeremy...
  • adeelkaa

kura už... :-/

sakra sakra...tak MOC mě štve,že nakonec nebude Jeremy na Gladiátorech v ČEZce *9* *8* na něho jsem se těšila nejvíc...takový ten můj nejoblíbenější rider *14* *1*
  • Pavel Vik "MAX"

Tak to je opravdu krutá zpráva!!! :-( Ale bohužel, takový už je holt život... :-( Poslední dobou je podobných tragédií nějak moc... :-( viz. Stuntrider Pavel HANZLÍK, nebo skvělý motocyklový závodník Ondra LELEK. Všem těmto klukům a ostatním kolegům i kamarádům do "MOTONEBE" jen to nej...
    Pozůstalím přeji upřímnou soustrast...
    Pavel Vik "MAX"
    www.pavelvik.cz
  • martinkooooooo

tragedia

Je to hrozne co sa stalo ja mam freestyle motocross rad a bez Jeremyho to nebude ono je to velka tragedia *9* *9* *9*
  • Odpočívej v pokoji...

Lidi umřel nám jeden z nejlepších FMX jezdců...Když jsem se to dozvěděl byl jsem v šoku a abych pravdu řekl je mi i teď když tohle píšu dost mizerně..
    Myslím že mi dáte za pravdu když napíšu tohle- R.I.P. JEREMY LUSK KING OF FMX FOREVER.
  • nechce se mi tomu věřit

byl si legenda a legendou zůstaneš R.I.P jeremy ... metal mulisha truchlí *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit