Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Lusk

OSOBNOST 25.7.2008 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy nezapomenu jak si na FMX Gladiator games sundal dres i s chranicema a zacal delat ty svoje triky. Kdyz sem potom slysel asi za tri mesice v radiu ze Jeremy Lusk mel vaznou nehodu pri show na Kostarice a potom zemrel za par dnu, tak mi doslo jake sem mel stesti ze sem ho mohl videt na zivo.Kdyby neumrel tak si myslim ze by byl jeden z nejlepsich na svete ,ale on uz tehdy byl mezi 5 nejlepsimy na svete. Kruty osud a skoda ze jeho hvezda zhasla tak prilis brzo *13* . A jeste neco: Jeremy Lusk byl SHOWMAN , ale on hlavne BYL,JE A BUDE NAVZDY LEGENDOU FREESTYLU MOTOCROSS *3* .
  • Jeremy

Ať odpočívá v pokoji *9*
  • !!

PROSÍM VSECHY CESKY ZAVODNIKY FMX AT SE NEPOKOUSEJI O TRIK HARD ATTACK.AT SE NESTANE NECO PODOBNYHO JAKO TED.UPRIMNOU SOUSTRAST JEHO RODINE
  • adeelkaa

R.I.P :'( :'(

od soboty sleduju jeho stav a nakonec to dopadne takhle... *9*
    neznala sem ho osobně,ale byl to ten můj NEJ...možná jsem divná,ale když mi to mámuš volala..nebyla jsem schopná slova. Obrečela jsme to,brečim ještě teď *9*
    jeremy...byl je a vždy bude pro mě tím nejlepším a nejoblíbenějším!!!!
    • Re: R.I.P :'( :'(

jak od soboty?stalo se mu to včera(pondělí 10.2.2009)ale jinak nezapomenu!! *9*
      • Re: Re: R.I.P :'( :'(

né tak se omlouvá opravdu v sobotu...já sem se o tom dozvěděl až včera večer...tak ještě jednou se omlouvám...
  • ...

Jak jsem to slyšel tak se mi udělalo uplně špatně, protože byl mladý a úspěšny. Docela jsem mu fandil *9* *9* *9*
  • ...

Je to strašný... čekal jsem že se něco takovýho stane,dávají si to čim dál tim víc... Když jsem to viděl v Praze v listopadu tak jsem ani nedejchal... Je to fakt hrozně smutný... *9* *9* *9*
  • :-(

*9* *9* hruza když sem to viděl měl sem husinu a bylo mi špatně říkal sem si že má kliku že si nezlomil vaz a že to snad zvládne a on umře *9* nejhorší natom je že byli 3 sekundy do konce kdyby někde zamával navíc divákum nebo se proste o ty 3-5 sekund zdržel tak by se to nemuselo stát! ale je to Extremní sport a tohle se stává není první ani poslední! bohužel *9*
    • Re: :-(

Bohuzel clape, je prvni!
      • Re: Re: :-(

není už jich pár umřelo možná né když tam byli kamery divaci atd ale umřeli jeden určitě - první co zkoušel dvojtý salto
        • Re: Re: Re: :-(

Třeba nebyl první, ale nikdo kdo byl první nedokázal to co jeremy. *9*
          • Re: Re: Re: Re: :-( DON´T FORGET

Je jedno jestli je první, ale doufám že je poslední *9* jestli si vzpomínám tak na X-Games 2007 měl skoro uplně stejnej pád a odešel to po svejch smekám pred tím že se nabál skoušet to znova FOR LEGEND JEREMY LUSK *9*
  • R.I.P.

Every lost life young man is big tragedy. R.I.P . Jeremy. Fan from Czech republic.
  • Je to smutné

Je to velice smutné,byl v tom co uměl velice dobrý.
  • Jeremy

Jeremy budeš nám moc chybět byl si nejlepší na světě a tak to navždi zůstane budeš nám moc chybět *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit