-
jeremy lusk
jeremy budes nam moc chybet navzdy budes v nasich srdcich. *9* *9* -
www.satanzooracing.wgz.cz
Tohle všechno je moc hezky ze sem pisete a i ja s vama souhlasim ale...myslite ze nam tyhle reci jeremyho vrati? -
to nerozchodí
*3* Já nevim lidicky, co vsichni blbnete? Je to hra se smrtí a někdy to holt veme ten špatnej konec... to je snad každýmu jasný. *13* Měl prostě kritickej den, to se stane .... *13* Ale nebojte se, najdou se jiný, mladý, a stejně odvážný. *3* -
-
Re: to nerozchodí
Možná se najdou, už se našli i u nás v ČR, ale druhý Jeremy už nikdy nebude. *9* -
Ty krávo, co si o sobě myslíš?? Taky by tě škoda nebyla kdyby si to jednou nerozchodila!! Jerremy byl aspoň někdo, za to ty nejsi nic!!! Di k čert!! -
to by sme te taky mohli zabit a rict takovejch jeste bude tak si davej majzla nahubu -
-
Re: Re: to nerozchodí
to bylo asi na lucinku sry -
Re: Re: to nerozchodí
hej kamo to bylo na me???
-
-
hele my vime ze je to hra o zivot(i kdyz to je prvni borec kterej v tomto sportu zemrel),ale tady se mluvi o SMRTI a tim vic me to zasahlo kdyz sem se byl na nem podivat 29.11.08 v O2 Arene jak tam blbnul a ted tohle?Jeremy na koho se pujdu podivat pristi rok???No tak na koho odpovez Jeremy *9*
-
-
budeš mi chybět
Stejně mě to zasáhlo jako vás ta jeho smrt,byl to někdo ke komu jsem vzhlížel,a mrzí mě že jsem nebyl v o2 aréně:(ale umřel při tom co miloval,R.I.P "Jery"budeš nám všem chybět -
jeremy
je mi lito,co se stalo.nic horsiho se nemohlo stat.freestyle motokros je sice zradny sport,ale nic takovyho se stat nemelo *9* JEREMY,NIKDY NA TEBE NEZAPOMENEME.SI NEJLEPSI. *9* -
Zůstaneš s nami :-*
Jerremy byl jeden z nejlepších co FMX dělají...bohužel na to doplatil když chtěl zase jednou ukázat že je fakt neej!!!Zůstaneš navždy s námi Jerremy :-* :-* *4* -
jeremy
Koukněte na tohle video...
http://www.revue-b.com/vi deo/jeremy-lusk-tribute.html -
dŽEREMY
JESTLI MILUJEŠ JEREMYHO TAK JAKO JÁ, PŘIDEJ HO NA TENTO WEB!
HTTP://WWW.PROSTEMULLUJU.CZ !!!
*4* *14* *9* *13* *9* *3* *14* *8* *15* -
R.I.P. Jeremy
Pittbull byl prostě třída a nedá se nahradit...byl to pro mě obrovskej vzor...Jeremy zemřel při tom co miloval při FMX a můžeme jenom doufat, že si tam nahoře skáče přes obláčky a kouká se na nás...Pittbull bude vždycky s náma...!!! -
Jeremy Lusk
R.I.P Jeremy > nikdy nezapomenu si jednička .... vyhral jsi X-game a to stebe udělalo světovou jedničku ...Jeremy chybýš nám celímu týmu . posílám pozdrav tam nahoru ... *9*