-
PROČ ON
Byl jsi dobrej jezdec FMX,kdyz jsem uslysel tuhle zpravu byl jsem zdrcen.Čest tvojí památce.*9* Nemel jsi delat trik Hard attack. -
bohuzel
Je to FMXova tragedie, vzdy kdyz skakal, bylo se na co divat. Prinesl jsi do tohoto sveta moc a my jsme ti za to vdecni. Budes nam chybet, s bohem. -
:(
je to strašný...byl jeden z nejlepších *9* -
jeremy
jeremy, byl velmi dobrý závodník a vždy se dalo na co dívat! jeho ztráta je hrozná a strašně mě to mrzí! *9* -
BUde mi chybět
bude moc a moc chybět byl to jeden z nejlepších jezdců *14* -
-
Re: BUde mi chybět
Máš pravdu bude pořád patřit k těm nej freestyle motokrosařům. Chystala sem se jet v listopadu do prahy,podívat se na něj,ale to už se mi bohužel nepovede. :-(
-
-
Budeš nám chybět!
Jeremy!!-Nejlepší Fmx rider !!Jsem z toho dost zhroucená!a jsem moc ráda,že sem měla tu čest Tě vidět na vlastní oči!!Nezapomenutelný zážitek!!Nikdy nezapomeneme!! *9* -
:(
Kdyz jsem se to dozvedela probrecela jsem celej den jeste ted nekdy brecim!je to hrozny byl to muj oblibeny jezdec!!uzasne jezdil a jeho skoky!byl proste skvelej a bude chybet !! -
Borecek 4ever!!
Zdravim vsechny, kteri maji radi motorky, FMX,MX. Jen tohle s vama spolecne bohuzel nemam. Zasahla me jeho smrt, nikdy jsem necekala, ze kvuli cloveka, ktereho jsem v zivote nevidela nazivo mi muze byt tak mizerne! Najednou ve me byla takova prazdnota. Byl ikona všech fmxrideru, jeho vymazleny triky byly pro me legendou a nepochopitelnou veci! Doufam, ze to neskonci jenom parem dni truchleni:((. Doufám, ze navzdy zustane v nasich srdcich nebo vzpomínkach! Zdar vsichni.Uprimnou soustrast pozustalym preje Motokros Ostrava. *9* -
cjouu ='o(
je to strašný...když jsme se to dověděla malem sem omdlela.. *9* *9* byl to baječný chlap ikdyž sem ho nikdy neviděla... *9* ..... *9* ty jeho skokyy *9* jak kuchta řikal ..jak přes kopíírak... *9* muu... *9* když.... bylo mi špatně..nějak sem se necitila svoe *9* něco mi chybělo... *9* muuu....*9* ....ten jeho pád mě dost vzal... *9* ikdyž to teď píšu...stejně polykám slzy... *9* Jeremy*9* ...chýbíš nám všem.... *9* moc... =o* -
jeremy
to jo no byl moc dobrý jezdec jeho videa atdsou uplne super škoda že umřel *9* *9* *9*