Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdy jsem se skutečně nezamilovala. A když jsem zhlídla Petra Pana, byla jsem úplně omámená. Ne filmem, ale ten je taky dobrej, ale Jeremym. Koukala jsem na něj pořeád dokola a dokola. Nevěděla jsem, co mám dělat, protože mě přišlo němožné, abych ho někdy potkala. Myslím, že podobné šílenství zažilo mnoho holek a byla bych ráda, kdyby natočil i druhý díl Petr Pan: Návrat do Země Nezemě. Skutečně je tak milej a krásnéj. Když by byli takový kluci i v ČR, tak by to bylo super. Ale to by nám už Jeremy nepřipadal tak vyjmečnej.
  • on je prostě kus

Tenhle herec je fakt dóst pěknej, ještě jsem neviděla hezčího kluka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je úžasnejjjjjjjjj!!!!!!!!
  • No nevím ty jsi tak povrchní. 1.Amerika je jen část tvé pravdy, bydlí v Kalifornii 2.Jsi tak hloupá a nevzdělaná kdyby si jen neříkala nesmysli.Jak můžeš vědět že nebydlím zrovna tam. 3.Nebydlím tam hňupe ale mám tam svého tátu. Zbytek tě nemusí zajímat. Bydlí na Bulvar aveniu. číslo domu je 97852. Věř nebo ne ale hádat se s tebou nebudu posílám mu teď hlasy ty suchare jeden. Ale to ty asi neznáš to pro tebe bude španělskou vesnicí.
  • Ty sním nechodíš

Esterprosím tě vždyť on bydlí v Americe a ty v Českérepublice prosímtě ty si fakt děl¨áš velké iluze.CHUDINKO!!
  • Jeremy

Hi, Jeremy je vážně k nakousnutí. Bližší informace týkající se Jeremyho vám mohu poskytnout. Ale ani jedna z vás s ním nemůžete chodit-protože chodí se mnou. Milujiho a on miluje mne takže smůla no prostě si vyhledněte někoho jiného. Ale foto a rozhovor mohu poskytnout,hi.
  • Jeremy Sumpter

Je příšerně pěknej.Poprvé jsem ho viděla v Petru Panovi.Myslela jsem že mu je tak kolem 12-13 ale že mu je 16 tak to jsem nečekala.Já mám fakt velkou smůlu.Mě se vždycky líběj kluci starší hlavně kolem 15-16 let.A ještě ktomu to jsou cizinci.No,jeprostě krásnej a závidím každý kdo snin chodí.A nevíte kde bych mohla o něm se dozvědět něco víc?Prosím poraďte.Díky
  • Jeremy

Poprvé jsem ho viděla ve filmu Petr Pan a byla se z něj úplně vedle.Ráda bych se podívala na další jeho stránky ale nenašla jsem žádnou českou.Neznáte někdo?
  • Jeremy Sumpter

Je strašně krásnej,zbužnuji ho a určitě nejsem jediná!!!!!!!!!Ve filmu Petr Pan byl skvělej.Má nejkrásnější úsměv ze všech kluků:-)Proč nejsou v ČR takový kluci.MILUJI HO MOOOC!!!!!!!!!!!
  • He's beautiful boy!!!!!!
  • ndurhrt

Souhlasim se všim jak je JEREMY krásnej, sladkej a tak a taky se s nim seznámim!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit