-
I live in USA
Iam him earned and is lovely*14*and you?I love Jeremy Sumpter.I live in USA.*3*I love you!Where live you?*14* -
bara
ahoj jsem ceska a pisu za klaren jemer madson koul to je jmeno jedny americanky aje se mnou prave ted u pocitace ale ma to hacek ona chodi s jemerym tak dekuje ze ma hezkyho kluka a prej at ji ho nepreberete *3* tak cu a vsechny vas jemery pzdravuje *5* *5* *5* *5* -
Wendy
je přenádher nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nejde napsat když jsem ve škole tak na něj furt musim myslet já se každýýý den na něj koukám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
jeremy sumpter
Nj Jeremy je kraaaaaaaaasnej! *14* -
oprava
*jeremyho.......................... ...*napiste -
e-mail,icg,skype cokoli
lidicky nemate nekdo jeremyhoé mail,icq,skype nebo cokoli jinyho?kdyz tak naúiste na snidalka@seznam.cz.diky -
Re: nooa ?
mohla bych se zeptat kde bydlíš víš že bycom se skamarádily -
a jak vypadá teda ted
*3* *14* *1* *1* *1* taky ho miluju -
to ma bejt jako na me?jestli jo tak si to strc nekam...!!! *16* *16* -
Re: povidkaa
kdo se chce podivat muze na eragon-povidky.blog.cz -
povidkaa
hoj lidi jery je roztomilej...pisu povidku na tema petr pan(zacinam psat). sice mam teprv uvod a ani nemam prvni dil, ale vzhledem k tomu ze ta diskuze jede tak to rikam predem... -
nooa ?
hele me je to jedno jsme s spolu o 2roky a tak si nech ty tvoje kecy na...!!ty kurvo!jinak je uplne nadhernej a ani mi nevadi ze je o 2roky starsi!ja uz ho i na vlastni oci videla!ja mam tetu v usa a on tam zrovna byl!takze pa *1* *14* *13* -
užaužauža
uplně mě šokovalo když sem se s Jeremym viděla osobně a ještě víc když sem s ním mluvila... *14* ...je úplně užaužaUŽASNEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
oprava tří nej
NEJkrásnější,NEJlepší,NEJnedo stupnější -
tak zvane tri nej
Jeremy Sumpter ( *14* *14* *14* )má tak zváné tři nej...NEJkrásnější(,NEJlepší,NEJnedostupnějí *14* *14* -
Re: jeho jméno
hm a muck je hnůj. jstli sis nevsimla, tak ten posahany slovnik komoli i nejzakladnejsi slova o kterych vi i petilete decko co znamenaji... -
neeeneee
no to teda neni.si to spocitej *16* narodil se 1989 tak si ti hezky spocitej!copak mas z matiky?je mu 18!! -
je starej
podle me je dosti starej je mu 21 let když hrál v petru panovy vypadal tak na 12 ale 21 wau -
Re: ty jo
mno..ja brecim nekdy i ted ptz vim ze ho nemuzu mit *9* *9* ...ale aspon sem ho videla v tom filmu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: miluju
ne asik :D