Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju

ja ho mooc miluju a asi se budu vic ucit ajinua pojedu za nim!!:D *14* *3* *1* *14* *15*
  • icq,skype,mailik atd

Jj na muj meil snidalka@seznam.cz
  • jeho jméno

holky lechci vás děsit mě se jeremy taky mrtě líbí *14* ale vite co znamena v prekladu jeho jmeno?nasla jsem to ve slovniku Jeremy-Jeremiáš
    sumpter-mezek,soumar
    jinak je fakticky mrrrte nadhernej a jak sem rikala posilejte jeho adresu,mailik,icq,skype atdatd *14*
  • Jeremy

V sobotu jsem se Koukala na Petra Pana a když jsem uviděla Jeremyho tak jsem se do něj hnedka zamilovala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...Je mocinky krásnej sice je tak trochu starší , ale jen o 4 roky ale stejně to je škoda že se nikdy a nikde nesetkáme *9* *9* *8* *16* *5* *9* *9* .... No aspoň se na něj pořád budu koukat v telce , to je asi jediný kde ho uvidim...Aaaaaccccchhhh jjjjooo *9*
  • Re: kdo chce emali...

jakože: Jeremy Sumpter --- P.O. Box 1549 --- Studio City, CA 91614 :))
  • kdo chce emali...

tak si muze leda tak polibit...:)). jeremy nezverejnil svuj mail ale pokud mu chcete poslat dopis, muzete na adresu:
    Jeremy Sumpter
    P.O. Box 1549
    Studio City, CA 91614
  • vsechnoo

libi se mi na nem vsechnooooo-hlavne ten jeho oblicej,plsky nemate nekdo fotku jak vypada ve skutecnosti.posletemi ji plsky na mailik snidalka@seznam.cz.a jestli na nej mate i mailika,icg,skype cokoli jinyho tak mi to taky plsky napiste!!diky
  • dam tema(?)

o cem bysme treba mohli vest diskuzi...co se vam na nem libi nejvic(př:oči, usmev...:).
  • mail

plsky nemáte někdo na Jeremyho e-mail??Pls o napište mi určo
  • nechteli byste...

jo jeremy je moc pekny, ale co kdybyste po tom, co sem napisete svuj nazor na jeho roztomily ksichtik, treba o nem kecali normalne a ne jen porad vest monolog?? :))
  • miluju ho

Já přímo zbožňuju a zen jeho úsměv je neodolatelnej :-* *14* *14*
  • Petr Pan

on má ten nejkrásnější úsměv co jsem kdy viděla!!!!!!!!!on je hrozně moc a moc nádhernej,já z něj nemůžu,takový nádherný kluk *9* *14* *14* kéž bych byla ta wendy jak mu dala pusu *14* *14* *14* *14* miluju ho.!!!!!!!!!!
  • smutnááá

achjo....pořád se nemůžu zbavit myšlenky že petr pan je jen film *9* achjooo ale jinak petr pan-jeremy sumpter je fakt hezkej *14* a ten jeho sladkej úsměv *14* U LOVE YOOOOU JEREMY SUMPTER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* pořád koukám z okna *1* ale nic *9* škoda....stejně je ale k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Petr Pan

Jeremy je ten nejhezčí kluk na světěěě!!!!!!!!!!úplně moc nádhernej!!!!!!!moc moc moc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Wow - jinak nemám slov!

Souhlasím naprosto se vším! Jeremy je tak nádhernej, až se člověku ani nechce věřit, že může pod sluncem "něco" tak dokonalýho existovat. Při Petru Panovi nedýchám...a pššt! shodly jsem se s kamarádkama na tom, že jsme všechny do jedný po tom filmu nechaly v noci otevřený okno...co kdyby! *3*
  • pro Wendy

opravdový jméno wendy je rachel hurd-wood
    ale co já bych za to dala kdybych byla ta wendy ve filmu... *14* *14* *14* nemáte na jeremyho nekdo mailika? *7* nebo enco inyho?plsky napiste to sem...
  • Jeremy

Jeremy je prostě sladkej *14*
  • Wendy

to máš prevdu ale chtěla bych vědět jaký je opravdový jméno Wendy a životopis. Potom co vlastně byl pustěnej film pet pen tak od té doby si ho my holki pouštíme pořád dokola protože se nám Jeremy sumper moc moc líbí *14* *14* *14* *14* *14* na to že mu bylo 14 je krásnej *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Peter Pan je prostě jednička

Ty jo...potom co byl v telce Peter Pan tak se tu ta diskuse pěkně rozrostla,no ani se nedivím,já sem ten film sice viděla už tak po šestý ale když sem ho viděla poprvý tak sem jak z toho filmu tak z Jeremyho uplně nemohla,film je fakt super a jednu dobu sem si ho pouštěla pořád dokola a Jeremy,na to že je mu tam 14 je fakt mazanej*14* *3*
  • Jeremy

Jeremy je fakt krásný klučina,miluju ten jeho krásný a neodolatelný úsměv.Roztomilunký byl v Petru Panovi. Super film.Lovenkuju ho *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit