-
Presne ja vubec nevim jak mam napsat tu adresu.
-
kuk
Holky,když jste psaly Jeremymu,co jste napsaly pod adresu???(America,Monterej nebo co?)) -
Ahoj chcete si někdo psá o Jeremym?Napište mi na mail
-
a ziadnu specialnu znamku netreba.Chod na postu a tam ti povedia mne sa list vratil lebo som mala glupu znamku.
-
Pisala som mu koncom augusta ale neodpisal.A stracam nadej ze napise.Co uz...
-
FUUUUUJ
Už jsem mu taky psala,neodepsal!!!!Blbec,ale i tak ho obdivuju.Ty přidaný fotky jsou super!! -
Jeste otazecka musim si koupit nejakou specialni znamku nebo staci obycejna?
-
A co ty uz jsi mu psala?A odepsal?
-
Si piš na co jinyho bych to chtela
-
Jeremy Sumpter P.O.BOX 1549 STUDIO CITY, CA 91614 DUFAM ZE MU NAPISES!!!
-
Jeremy je sladoulinkej a tak krasnej ze se mu zadnej nevirovna.Prosim vaas napiste mi na nej nejakej kontakt.
-
Čau lidi nechcete jít pokecat tady???Prosím je to můj blog: http://jeremysumpter.blog.cz/
-
Jeremy
Jeremy Sumpter je ten nejhesčí kluk co kdy chodil po zemi toť můj názor!!!Taky si o něm se mnou můžete psát na TerezaVVV@atlas.cz -
Áhoj holky mě se Jeremy docela libí,je hezkej...Jestli mate někdo zájem o něm pokecat tak mi napište na dolarek...@seznam.cz
-
Podla mna je fakt pekny ale stav sa ze keby som sa ho dotkla urcite by som neklasla k zemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nechápem ako sa môže niekto zamilovat do Jeremyho ked ho ani nepozná!!!Samé baby tu na diskusii sú do nho zbláznené!!! Preboha,čo je na nom také???Keby sa jedna z vás mala takú šancu,sa ho ho čolen dotknút..asi by skončila na zemi...boha!!!Ved je obyčajný chalan z masa a kostí!!!
-
je dokonalej co k tomu dodat?:)
-
píseň
Ahoj,jsi nejhezčí herec!!!mam dotaz kde bych mohla na internetu najít hudbu s filmu Peter Pan!Ráda bych dostala odpověď! Nebo mi ji někdo mohl poslat moc bych byla ráda!!Díky mooooc!!! -
Snad ne..
Tenhle,že má hrát ve filmu Eragon???To se všichni zbláznili? -
Řekla bych,že je to skvělej herec,ale neodpověděl mi na můj dopi