Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fajn dík zejtra si kupuju papír a du psat dopis.On ti fakt napsal?To já bych byla v 7nebi.Neví tu někdo kdy u nás budou vysílat clubshole?
  • Holki vy ste všechny vedle...............Já sem už Jeremymu napsala a on mi odepsal není vůbec nafoukanej ale docela milej a poslal mi fotku..............Ale třeba mojí kámošce,která napsala dřív než já se vůbec neozval.A o tu adresu do Popcornu sem napsala já...........:o)OPRAVDU
  • mna ale štve že nie je z SR.DO FRASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........... ....
  • Já bohužel k němu domů adresu nemám.Jo to mě teky štve že není z ČR.
  • Jeremy

Jeremy je úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnej!!!!! Ty oči!!!!!! Ten úsměv!!!!!!! Ta Kráva Wendy!!!!!!! Škoda že neni z ČR!!! HROZNĚ HO MILUJU!!!!!!!!!!!
  • tak tu adresu uz mam ale k nemu domov nemas?
  • Ahoj lidi ja se taky narodila 5.2 jako Jeremy a řeknu vám že tak heskýho kluka jsem ještě nevyděla mám taky jeho adresu mám ji s Popcornu a napíšu mu dopis i když pochybuju že se mu bude chtít odepisovat:(.Víte co?Prej jak se v Petru Panovi natáčela líbací scénka tak on dal Wendy francouzáka a ona mu za to střelila facku.To je taková p...!Kdyby ji dal mě tak tam sebou asi šlehnu.NESNÁŠIM WENDY!Taká kráva blbá jestli chcete pokecat tak se ozvěte na TerezaVVV@atlas.cz Sem strašně ukecaná
  • fakt super kluk!!a ty jeho kukadla:)
  • neuveritelna podoba!

Viete co som zistila!!?ked som videla petra pana,tak sa tam Jeremy strasne podobal na jedeneho chlapca z nasej skoly Olivera .Ci!, ale viete jak STRASNE!!!to ako keby dvojcata!ja som najskor myslela ze on tam hraje mne to neslo do hlavy jak sa tak mozu podobat!!ja ich neviem rozoznat, predstavujte si ho tak isto ako Jeremyho sumptera.Ved aj tak tak isto vyzeraju.V local boys a v inych jeho filmoch sa na neho tiez podobal ale v petrovi panovi najviac lebo tam ma kucerave vlasky.Ale obidvaja su taky pekny,ze to uz aj Oliver vie ze sa mi paci!
  • Jeho adresa je : JEREMY SUMPTER, P.O.BOX 1549, STUDIO CITY, CA 91614
  • ooo

a jakej časopis?
  • Tu má každej kdo si koupil jeden časopis já jí mám taky
  • Tak ked ju mas tak mi ju daj
  • Holky,nechci se vytahovat,ale JEREMYHO adresu MÁM.
  • sportovec

Jeremy je podle všěch ZLATÍČKO nebo PUSINKA,ale podle MĚ je to normální HEZKEJ kluk kterej se dostal do šoubiznisu.
  • S tym ze Jeremy je zlaty suhlasim ale niektore z vas by sa mohli uvedomit, myslite ze ste zaujimave je nadslnko jasne ze niktora z vas co tu o nom basnite ze vas miluje neviete pomaly na ktorej svetovej strane je Arktída ste trapne!!!!!! aloooha
  • JEREMINKU dej mi tu adresu PROSIM,PROSIM,PROSIM!!!
  • Jeremy

Jeremy je super já ho prostě miluju je nádhernej a ty oči!!!
  • Jeremy je k sežrání!!

Jeremy je vážně užasnej,je tak krásnej! Ty oči ajak se směje!Bože kdyby byl tady!Já ho miluju a pořád se koukám na Petra Pana,jen abych na něho mohla koukat!Asi si ho vytisknu a dám si ho k posteli do rámečku a na žákovskou a všude kde se dá!Je to vážně božskej kluk!Já ho MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jen tak

zdar lidi Petr pan je fakt úúúúúžasnej,nejlepší,originální, prostě super film a vážně nechápu jak se někomu může nelíbit !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit