-
Mě je tak roztomilý muž a mám z něho krásné sny jak mě líbal
-
Dokonalost:*
Je Skvělej!!A hlavne krasnej! *14* Ae holky..nikdy ho mit nebudete!!! Je uplne z jine zeme nez MY!.. Muzete se na neho max.divat v tv a nebo v casopise...ae ne ve skutecnosti..Mozna kdyz zajedete tm kde bydlii!!!Ae to se podarii malo komu...A mit ho nebudete..ponevac ma svoje holky ktere chce atd. Myslite si ze by si zacal s jednou z nas??Podivejte se na neho..jak vypada atd..proste on je NEKDO *14* -
jereminek
souhlasim z tebou beruško.je fakt peknej to kluk..ale je z anglie..a ted se jí učim ale moc mi nejde..a neveřim ani moc.že se nekdy do kalifornie nebo kde bydli dostanu.. *9* *9* *9* a byla bych fakt mala pravdepodobnost že bych tam zrovna jeho potkala *8* -
-
Re: jereminek
To dekujii!!Jj z Californie,a ta je moc daleko..Malo Komu se podari ho videt*9*ae kdyz ta moznost prijde tk proc ji nevyuziit!!! *7* Bylo by to sqele a navic by sme meli tu moznost ho videt...ae o tom si muzem nechat zdat..A jak to tk vezmes tk by si tech hercu,zpevaku atd chtela videt vic a ne jen Jeremiho!! -
-
Re: Re: jereminek
napsala sem ti to ajsko do vzkazu -
Re: Re: jereminek
jo to je pravda..já mám taky vic fanoušku.ale je to fakt hrozna dálka.sere mi to ale je mi to i lito *10* *9* .že fakt takovy hezci kluci..sou fakt hodne z daleka..ale on by za to asi i nestal se s nami zpřatelit.možná jo..ale kod ví??moc ani anglicky neumim *9* -
-
Re: Re: Re: jereminek
jo je to hrozdna dalka...ae vse neni nemozne!! *3* to stim spratelenim o tom pochybuji!Ja tky neumim anglicky..a nic si z toho nedelam..sice me to taky nekdy sere..ae budu se to muset naucit kdyz chci vypadnou z CR!!Jo krasni sice sou daleko..ae i tady u nas sou pekni kluci..ae kdo hleda ten najde!! -
-
Re: Re: Re: Re: jereminek
no.to nejseš m,oc z blizka..jj.ostravu znám..to ju určo..me je sedmnact a tobe,?to by bylo pekne italie.škoda že si to odmitla..muj sen by bylo španelsko..tam to muže bejt zajimavy.já sem jinak ze sokolova.no uple jina strana republiky.a strašna dalka..a ty asi nec ani nemáš na jeremika vid?, *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jereminek
Fakt? Tk to ti prejuu:)teda estli ces.. *7* pisni mi do vzkazuu..ju? a rovnou mi muzes dat tky tvoy icko. *4* *4* -
já to icko.už asi sehnala-.-ale tak určo je spravne..a mohu ti dat na me jestli chseš..a mužeme pokecat.jasne že jo.byla bych rada -
tk drziiim palecky at to icko sezenes *3* ae hlavne to spravneee:)a estli joo tk kdyz tk posli *3* pokecame spolecne...ju? -
no to je jasny.no..nikdy to nevíš.psát tu mužou cokoliv..ale nemusi mit na nej to ajsko.to je fakt no..že nekdo ..si proste muže delat prdel.ale chtela bych ho sehnat.nevim jestli se mi to podaří -
tk to nejsi jedina kdo by si snim chtel psat!! Znam spostu holek ktere ho cou!Vis rikat mohou ze maji jeho icko ae sama nws estli pisou pravdu..a navic nws estli to daji jeho spravne icko.. *7* -
no já sem o dva roky ml..on je 1989 a já 1991,víš co fakt by to nebylo špatny si s nim dopisovat..moc ráda bych to chtela..ale to bych musela vedet kde ho sehnat.sama nevim kde hledat..ale byla bych moc rada.tady pár hole kpsalo že ho maj..tak jednine je zkontaktovat *7* *7* -
No mi je 19..stejne jako Jeremymu *3* je o neco starsii:D:D...Vice lidi mi rika ze sem blba a odmitla sem ji..ae co se da delat..snad bude i nejaka jina prilezitst.. *7* no ajsko na neho nemam..to opravdu ne,ae nebylo by to spatne.. *4* snad ho sezenes *3* Jo presne opacna strana Cr...
-
-
Re: Re: Re: Re: jereminek
no tak ot máš pekny..a ty by si chtela bydlet v kalifornii??pekna budoucnost.no já nevim co ješte budu planovat po škole..a odkad seš??ale když pekny kluci ..říkáš tak to bude náká morava..páč tady.u nás jich moc neni..no des..tady je na to fakt smula.. *15* *15* ale pravim je jeremi moc peknej.fakt by to stalo za to.mit odkaz na jeho stranky a neco mu napsat..bych si to přeložila na odkazu pro google slovnik *14* *14* -
-
No nerikam ze zrovna v Californii,ae hlavne pryc z CR!Ted sem mela moznost jet do Italie,ae odmitla sem ji!!JJ u nas je fest krasnych kluku!! Upe Samponcii..Ae i nekteri nejsou..ae na tom nezalezii:-) ja vim jake kamarady si mam vybirat!!No jinak sem z Ostravy *3* Tu znas..Ze?Kolik pk ti vubec je??No tn odkaz by byl sqelej!!!
-
-
-
-
-
-
ty jo
taky sem tedka dokoukala na petra pana videla sem to poprvy a je to dokonalej film! nechapu to...je to fakt dokonalý...pekne sem u toho brecela no....nejhezči film co sem kdy videla. a tenhle herec na to ze kdyz to hral byl tak mladej tak je uzasnej a zahrak to fakt spickove.! *14* -
-
Re: ty jo
mno..ja brecim nekdy i ted ptz vim ze ho nemuzu mit *9* *9* ...ale aspon sem ho videla v tom filmu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ty jo
Já sem to taky celý probulela! ale jeremymu je tam 14. ale rozhodně na to nevypadá... na začátku je strašně malej a vypadá na 10, a na konci je vyšší a bypadá na 13... ale stejně je krásnej muck :
-
-
Jojo, taky jsem brečela.. Ale zas tak malej nebyl, 14 bo 15 neni tak málo *3* Ale je kráásnej *14* -
Taky sem si u toho tak trochu pobrečela xD xD xD
-
-
Jeremy je super!
Souhlasim s holkama, taky jsem si u toho trochu pobrečela.Je vážně skvělej, taky ho úplně žeru...A ve filmu Petr Pan je úpe sladkej!! *1* *14* -
Měděný sumpter když mu bylo 14 let tak byl tak krásný že já ho mám ráda až mě zasměje můj život milování že bych mu dala pusa za lásku.kdyby mě poslouchal že jsem nejhezčí holka na celém škole.Jeremy Sumpter jdeš nejhezčí muž v celé Americe.když si hrál v tom filmě tak to vám musím gratolovat konec mích příběhu.
-
Miluju Tě
I♥Jeremy,je tttttg kláááááásnej♥Plostě muck *14* *14* *14* *14* -
pls.!!help
hojka..lidi..má tu nekdo ajsko na jeremi..z petra pana,?shanim už ho jak dlouho jak kreten.s prominutim a nemohu ho najit.moc bych mu chtela napsat..kdokoli ho má až se mi ozve na ajsko.388993247.byla bych moc rada! -
Upa SLADKEJ!!!
Jeremy Sumpter je upa sladkej,milej,krásnej atd...No je prostě fantastyckej..A určitě nejsem jediná kdo ho miluje..Hlavně ve filmu Petr Pan byl úžasnej.. *4* *4* -
Petr Pan
Film Petr Pan je fakt úžasnej.....čekala jsem dětskou pohádku,ale opravdu mě příjemně překvapil....b