Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love him terribly if i had 100 years and it always will love you. Jeremy I could go for you? that you told me the exact address of your house. I love you =) * *14*
  • _tELeZka_mUcK_

strašně se mi líbí!!!já ho úplně zbožňuju!!!už znám jeho filmy naspaměť!!pořád se na ně musím koukat♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jeremy:-*

Jeremy Sumpter je upe nejklááásnější na světě!!
  • romy1

Miláček!!!

Jeremyho upe miluju a už hezky dlouho mám po pokoji vylepené jeho plakátky.A neustále koukám na jeho super filmíky.Znám každé jeho slovo.A chci ho!!!Je to můj miláček a nikomu he NIKDY nenám!!!!Už jsem si s ním i psala.....a bylo to úžasné!!!!!Takže ruce pryč!Je to můůůj Míláček!!!!! *14* *14*
    • Re: Miláček!!!

určitě ti psalo několik holek, no i jí ti píši Jeremy je prostě okouzlující a je úžasné jak dokáže pobláznit tolik holek na světě dala bych téměř cokoliv zato kdybych mu směla napsat jen hloupej řádek a tak tě prosííím strašně moc dej mi prosím na něj nějaký kontakt budu ti vděčná moc a moc moje ICQ je 352 908 732 - prosím ozvise mi jo *9* *7*
    • Re: Miláček!!!

ahooj prosímtě ty máš icq na jeremyho? esi jo dala bys mi ho prosim ??
  • Petr Pan

Petr Pan je moc hezky film (i kdyz od knizky se lisi) a zautocil na muj rebricek oblibenych filmu , rada se na nej nekdy podivam znovu *3*
    • Re: Petr Pan

to já taky, viděla sem ten film už tak šestkrát *3* ,knížku sem četla akorát druhý díl ,ten první možná když sem byla menší,tak zkráceně v nějaké knížce pohádek,takže nevim
  • romy1

Miláček!!!

Je nejlepší,nejkrásnější a všecko nej na světěěěě!!!!!!!!!!!!!!Miluju ho.Jeremy 4eva!!!!! *14* *14*
  • makca.m

na tak to mně podrž!!

hej..no tak to mně podrž...jeden kámoš upo vypadá jak Jeremy(jenže s kratšíma vlasama..)sem jeremiho viděla na jednom plagátu a sem si pomalu mylsela že je to ten můj kámoš *1* *1* *1*
    • Re: na tak to mně podrž!!

hele v mim okresu je takovejch kluku ze by se s toho jeden posral.PS je jich vazne dost.cau. *5*
  • oblíbenkyně jménem Petřice Panice

je nááádhernej, miluju ho! *1*
  • Další filmy

Hrál i v honu na lesního muže!!!!!!!!!
  • moulo...

Tak pokud vím, J.S.hrál ve filmu mnohem, mnohem dřív, než někdo vůbec znal nějakýho Efrona... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit