Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeremy Sumpter

NEMÁTE NA JEREMYHO NĚKDO KONTAKT JAKO ICQ NEBO TAK NĚCO??? JESTLI JO TAK MI NAPIŠTE NA E-MAIL A NEBO NA www.kacisek007.blog.cz DĚKUJI MOC
    • Re: Jeremy Sumpter

taky potrebuju jeho icq! napiste mi an mail barbora@kubicova.cz
  • Adresuuu!!!!!!!!!!!

holky prosím tu adresu nebo mail prosííííííííííííííím!!! Odepište na mail! (nedělam si iluze:( *9* *5*
  • jeremi byl tak sladkej když byl malej škoda že země nezemě neegzistuje
  • je boží!!!!!! *14* *14* *14*
  • Jeremy je naprosto uzaasnej kluk, fakt sladkej a v Petru Panovi byl k sezrani. Na You Tube sem nasla dve naprosto bombovi videa k tomu tofilmu, tak se na ne kouknete taky, uplne sem slintala, jak tam zpivaji to Everything i do i do it for you!!!!http://www.youtube.com/watch?v=_ndd4WO7X DU a jeste http://www.youtube.com/watch?v=-Qga1p14mQc
  • hůůf planý poplach

ahojky nedávno jsem tu psala že se oženil naštěstí jsem zjistila že to tak není hurááá *1*
  • No.......... nechci říct, že je ošklivej, ale rozhodně exitujou i hezčí lidi. Mně osobně se teda moc nelíbí. a podle mě je to spíš takovej nic moc herec. Rozhodně by mohl hrát i líp.
  • Všechno nejlepší k 27. narozeninám Jeremy *3*
  • heej!

vie niekto tu adresu? potrebujem ju pre kamošku ona jeremyho zbožnuje *7*
    • Re: heej!

Jo vím..........hele a nechtěla by ta tvoje kámoška se mnou někdy o něm pokecat??prosím já ho taky zbožnuju....a řekni jí že jsem mu psala ale ještě neosepsal.........tak já ti tu adresu napíšu a prosím zeptej se tý tvý kámošky třeba by jsme si mohli vyměnit o něm informace který víme nebo ne.......taky ho uplně nejvíc zbožnuju zatím ahoj a pozdravuj kámošku!!! *3* *1* *3*
      • Re: Re: heej!

Proím pošleš mi taky jeho adresu díky moc. *3*
      • Re: Re: heej!

prosím ťa pošli mi tu adresu na e-mail
        môj e-mail : KatkaF@zoznam.sk
        dakujem! *14* *15* *1* *3* *4*
  • krasavec

jako nwm proc mu nadavate!!on vam taky nenadava...udelal vam neco??tak toho prosim vas nechte! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit