Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ¨wendy

holky hele tohle je doopravdy precte te si to <DIV>ahoj řekni,prosím všem kámošům na ICQ,aby nepřijímali kontakt Nameless(235-116-755) je to Virus!Kompletně ti zformátuje paměť PC a doslova a dopísmene ti zablokuje ICQ účet a když to chytne 1 z tvých kontaktů seš taky postižený!!!Takže to prosím zkopíruj a pošli všem lidem,co máš v seznamu.I Těm co jsou offine </DIV><DIV></DIV> <DIV></DIV><DIV>& lt;/DIV>
  • wsechno nejlepssiiii k tvyyym narozkammm

I LOVE YOU *14* *14* *15* *5* *4* *4*
  • Holki vy ste všechny vedle...............Já sem už Jeremymu napsala a on mi odepsal není vůbec nafoukanej ale docela milej a poslal mi fotku..............Ale třeba mojí kámošce,která napsala dřív než já se vůbec neozval.A o tu adresu do Popcornu sem napsala já...........:o)OPRAVDU
  • Je fakt super miluju petra pana je to jeden z nej filmů slyšela jsem o tom že natočili 2 díl a v surfařce nehrál teda jsem ho tam aspon neviděla. Jestli někdo víte koho hrál v Surfařce tak reagujte na tento komentář
    • hrál tam Byrona *1*
      to o dvou dílech sem taky slyšela ale neviděla ani nešla *9* *9*
    • jak surfarce ukousnul ruku ten žralok tak on běžel pro mobil aby zavolal záchranku *3* *14* *4*
    • Ahoj jsem Klára a jmenuje se tam byron neni tam moc poznat protoze ma tmave vlasy *15*
  • jana291995

škodáá

Je hrozná škoda,že není nejsou skoro žádný blogy o Jeremym *9* takhle se těch novinek moc neodzvíme..no a zajímalo by mě,jestli tedka momentálně s někým chodí..=o)
    • JUKNI SE SEM http://jeremysumpter.iplace.cz/ mimochodem holku nemá
    • Re: škodáá

Chodí...Vím že několik let chodil s Alisson (pro mě taková nesimpatická a moc se k sobě nehodili) ale teď chodí s takovou brunetkou co nevím jak se jmenuje ale vím že spolu byli na live chat. *3*
      • sweeney.sparrow

Re: Re: škodáá

Já už moc o nom informace nezjištuju ale pamatuju si že chodil s Alysou Tabit, jestli ještě spolu jsou to nevím *4*
    • sweeney.sparrow

Re: škodáá

ano bohužel sice nevim jeji jmeno ani kdo to je atd ale chodi together *9*
      • Re: Re: škodáá

noa měl by snad chodit s tebou?? ... je krásnej ... a mi se k němu nedostaneme ... ach juo ..:-(
    • Re: škodáá

no s tebou urcite ne *1* *1*
  • miláček

I love you Jeremy.Miluji Jeremyho Sumptera
  • Jeremy

Hadajte čo vsetky baby, ktoré ste tu! Našla som Jeremyho DVOJčA!Je taky nadherny a je zo Slovenska.A ten úsmev BOžSKý!!!!!!
  • Musíte se hádat??

Fakt nechápu proč se tady hádáte čí je nějaký kluk který žije někde v americe a který tady na nás uplně kašle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se uklidněte a spadněte na zem!!vykašlete se tu na hádky čí je a čí není *13* prosím kašlete na něj
    • Re: Musíte se hádat??

hey ne asi!!sou tmrdky vykrakane, mu sou uplne u prdele a ony si mysli ze kdyby je videl tak by jim libal nohy *1*
      • Re: Re: Musíte se hádat??

Přesně tak!!!!máš pravdu kdyby je viděl tak by je možná tak akorát přehlédl. *1*
        • Re: Re: Re: Musíte se hádat??

tak to neni pravda... kazdy ma idola a ma ho rad, i kdyz vime, ze nemame sanci, proste ho milujeme a tobe muze bejt jedno co si tady piseme, kdyz te nazajima jeremy tak se di bodnout!
  • lenka

ja jeremyho moc moc moc moc miluju i love you jeremy *4* *14* *4* *3*
    • Re: lenka

MOJE SLOVA! *1* *1*
  • Nebuťte blázni!!!

mě se sice taky mega mooc jeremy libi ale už je mu 18 a uz to neni ten sladas kteryho jsme videli ve filmy ted si nejspis nekde v americe uziva za prachy z filmu nema smysl na pět ody stejně ho v zivote ani neuvidime(nazivo)!!! *3* *5*
    • Re: Nebuťte blázni!!!

Jak to víš že ho neuvidíme naživo??!! já třeba jezdím do ameriky za babičkou!!!Jako já nwm jo ale gdyž thle řekneš , ty fanynky ho stejně budou mýt rady!!! TAk se tady nesnaž! *13*
    • Re: Nebuťte blázni!!!

hm tak si to uži!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit