Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jerremy je nádherný kluk. Fakt se povedl. Strašně se my líbí ve filmu Petr Pan. Je tam tak sladkej a zahrál to perfektně!!!!
  • Miluji JEREMYHO

Jeremy si SEXY a super...proč si jí dal ve Petru Panovi pusu :0(
  • jeremy

nejkrááásnějšíí :-*
  • DOPIS

PSALI JSTE MU NĚKTERÁ ZVÁS O PODPIS?
  • jursi-i-i-ik

Jursi-i-i-ik

___________________________________ ___
    Taakze doufam,ze holky,co touzi Jeremymu siilene napsat,mu napisou a preji jim,aby obdrzely odpoved,ale taky si uvedomily,ze s vama,ani se mnou si Jeremy asi zadnou schuzku neda.. *3* *4* Jen,abyste potom nebyly silene zklamany,ze vam ani neodepsal,nebo neco jinyho..Tak se mejte vsichni,a budte rady za to co mate,mozna to neni vsechno,co mit muzete,ale ne kazdy ma to stesti,mit krasnyho kluka,aniz by to byl Jeremy,ja treba to stesti nemam,ale verim,ze jednou prijde,nekdy,kdy to budu nejmin cekat,jak se rika.. *1* Tak se teda znovu mejte,cawkii!!! *3*
  • Jeremy Sumpter

Je strašně krásnej,zbužnuji ho a určitě nejsem jediná!!!!!!!!!Ve filmu Petr Pan byl skvělej.Má nejkrásnější úsměv ze všech kluků:-)Proč nejsou v ČR takový kluci.MILUJI HO MOOOC!!!!!!!!!!!
  • wendy

škoda, poslal bys mi tvojí fotku? *4* *4* moc moc moc tě prosím *14* *14* *14* *14* love Jeremi. *1* *1* *1* *14*
    • Re: wendy

to mluvis na jeremyho? myslis ze umi nas posahanej jazyk *1* anebo ze kvuli tobe se ho nauci? asi tezko, nech si zajit chut! no ale esli ces fotku toho hnupa co ho daboval takg by to mozna slo XD
  • jeremy

pamatuju ještě jak byl malý mimčo.ten nám ale vyrostl *15* .jsem s ním chodila v americe do školky *1* .sranda s ním.
  • kolik je mi let

já na diskuzi johnnyho deppa nechodím jen vím že tam jedna holka co se jmenuje theressa ale toje moje přezdívka tohle.jink se jmenuju česky terezie protože jsem se narodila v česku a je mi dvacet dva let. tu holku znám ona bydlí v americe kousek ode mě jsou prachatí jak nevím co.chtěla bych ýt jako ona zná se z hvězdama jako např johnny depp,brad pitt,keira knightley.atd.faakt jí to závidím...
    • Re: kolik je mi let

a když mi byl rok přestěhovali jsme se do ameriky.to jsem nedopověděla *1*
  • on je prostě kus

Tenhle herec je fakt dóst pěknej, ještě jsem neviděla hezčího kluka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je úžasnejjjjjjjjj!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit