-
WTF?
To si snad děláte srandu *1* Řekněte mi, jak může někdo věřit takovýmu kváku *5* Náhodou jsem sem zalezla a jediné, co mě napadá, je to, že kdyby blbost kvetla, tak nadpoloviční většina tady bude obrostlá kytičkama *1* Těžký to život pubertálních dívek *5* -
Jeremy
Jeremy je prostě sladkej *14* -
Wow - jinak nemám slov!
Souhlasím naprosto se vším! Jeremy je tak nádhernej, až se člověku ani nechce věřit, že může pod sluncem "něco" tak dokonalýho existovat. Při Petru Panovi nedýchám...a pššt! shodly jsem se s kamarádkama na tom, že jsme všechny do jedný po tom filmu nechaly v noci otevřený okno...co kdyby! *3* -
icq.:D
hele proberte se děvčata.. sice určo má icq, ale maj ho jen jeho přátele, který ho nikomu nedaj, tak tohle určo nebude jeho *5* nedělejte tu ze sebe.. no o holku v čr by stejně nejspíš nestál *9* ale slaďouš je to, to jo no *14* raději se poohlídněte ve vašem okolí, já to tak udělala a teď sem happy *14* zkuste to takyy.. radši =P -
miluju ho
Já přímo zbožňuju a zen jeho úsměv je neodolatelnej :-* *14* *14* -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým 20 narozkám,moc pěkný věk,užívej so ho dokud to jde..!!! *1* *3* -
mail
plsky nemáte někdo na Jeremyho e-mail??Pls o napište mi určo -
No já vim...
Tyjo, njno realita, no já vim. Když on je ale tak hrozně úžasnej, vždycky když se znova a nova koukam na Petra Pana tak sem z něj úplně hotová. A ty jo už mu je 20 to neni možný Ach jo...njno miluju ho asi jako každá *7* *14* *14* *1* Oh Jeremy.... *7* -
je nadhernej
je to nejkrasnejsi kluk ktereho znam je fakt krasnej uplne nadhernej miluju ho *14* *14* *14* -
-
Re: je nadhernej
Jj, Je nádhernej a v Petrovi Panovi byl okouzlující! Ale o holky v čr by asi fakt nestál. Ten už určo holku má. *9* Jinak je bezva herec!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: je nadhernej
ach jo!!kezby to tak slo nevyrust a litat to by bylo fakt super:)(: toho petra pana zahral fakt úúzasne docela ty vendy zavidim!!taky byhc si s nim chtela zahrat :D jenze jemu je uz dvacet dospelak.....!!!To je teda smula!!!ten film si muzu poustet furt a vzdycky me bavi njn je to fakt skvelej herec...:))a hlavne nejkrasnejsi kluk kteryho jsem potkala!!!ja ho miluju!! *14* *14* *14* *14* ale mas pravdu ze toho chce tolik holek v Amikove ze nebude jezdit az do ceska.. Achjo on je taak bozi a hlavne kdyz mu bylo tech 14 v Petrovi panovi!!! -
-
Re: Re: Re: je nadhernej
mno jo je fakt božíííí *3* jenom škoda zhe je mu uzh 20 :/ ch jo mno co se dá dělat každej stárnem ale v to Petru Panovi byl nej ale konec byl trošku smutnej
-
-
-
-
je strasne rozkosnej,milej,krasnej,proste ho miluju !!!!!!!!!!!! takovejch kluku na zemi moc neni a ja sem se rozhodla ze se s nim seznamim a neni to nemozne jezdim di usa casto !!!!! JA HO FAKTICKY MILUJUU !!!!!!!!!!!!!!