Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ariel
    všechno nejlepší
  • WOW

wow...videla jsem ho v petru panovi....mhm....moooc sexy...celou dobu jsem tam slintala....ten jeho kouzelny usmev..wow a ty zuby...proste dokonaly kluk....skoda,ze zije jinde...no,ale v mem srdci zije jakoby byl tady v cr *14* *14* *14* *14*
  • bubla007
    Jaaaaj on je mega úžasnýýý! :33333333 Hlavně v Petru Pánovy!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jeremy Sumpter

Je náádhernej .. úpe kráásnej .. prostě nejhezčí kluk kerýho sem viděla !! Toho musí chtít snad každá holka ...a záávidím tý co ho políbila v tom filmu Petr Pan ... chtěla bych bejt na jejím místě *14* *14*
  • LOvely

On je takk klasnej..ja nemam slov...Lovuju ho!!! *14* *14* *14* *14* O my got...It a beautifle...
  • film

Je to boží*4* ,krásnej má krásný oči jediný co nechápu že mi to všechno došlo až dnes po zhlédnutí báječného filmu ve kterém hraje ještě báječnější herec. *5*
    • Re: film

taky s tebou souuhlasim
    • Re: film

Tak to jsme na tom asi stejně...
  • zuzyk15

jereminek

ach.jo..furt je ofine..asi už se dneska na ajsku neukáže,.no škoda *9* *9*
    • Re: jereminek

ahjo prosím mocky mohla bys mi dát to icq???budu moc ráda *4*
      • zuzyk15

Re: Re: jereminek

no.stejnak je pořád ofine
        • Re: Re: Re: jereminek

plísky mooooc plísky
          • Re: Re: Re: Re: jereminek

CAO.JA SAM ANA-MARIJA.PIŠEM TI ZBOG TOGA ŠTO MI JE FRENDICA ZATRESKANA U TEBE,JAKO SI JOJ SLADAK I LIJEP.SORRY NA SMETNJI
  • Nádhernej

Je tak kráááááásný!Hezčí než Zac Efron!!Ale mě se líbí jenom ve filmu Petr Pan jinak se mi nezdá že je nějak moc hezkej!!!!Chtěla bych být ta Wendy!!Protože mu musela dát pusu!!!!Škoda!!Ale ta Wendy není hezká!!! *14* *14* *14* *14* *14* *16*
    • Re: Nádhernej

c efron? no fuuuj, to je snad jasny ze je jery hezci!!!
  • Je nej!!!!!!

Miluju ho!!!!Je úplně super!!!! *14*

nemáte někdo na něj mailíka?jestli jo tak mi ho plsky napište sem.díky....................I LOVE HEREMY SUMPTER *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit