-
všechno nejlepší
-
WOW
wow...videla jsem ho v petru panovi....mhm....moooc sexy...celou dobu jsem tam slintala....ten jeho kouzelny usmev..wow a ty zuby...proste dokonaly kluk....skoda,ze zije jinde...no,ale v mem srdci zije jakoby byl tady v cr *14* *14* *14* *14* -
Jaaaaj on je mega úžasnýýý! :33333333 Hlavně v Petru Pánovy!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jeremy Sumpter
Je náádhernej .. úpe kráásnej .. prostě nejhezčí kluk kerýho sem viděla !! Toho musí chtít snad každá holka ...a záávidím tý co ho políbila v tom filmu Petr Pan ... chtěla bych bejt na jejím místě *14* *14* -
LOvely
On je takk klasnej..ja nemam slov...Lovuju ho!!! *14* *14* *14* *14* O my got...It a beautifle... -
film
Je to boží*4* ,krásnej má krásný oči jediný co nechápu že mi to všechno došlo až dnes po zhlédnutí báječného filmu ve kterém hraje ještě báječnější herec. *5* -
-
Re: film
taky s tebou souuhlasim -
Re: film
Tak to jsme na tom asi stejně...
-
-
jereminek
ach.jo..furt je ofine..asi už se dneska na ajsku neukáže,.no škoda *9* *9* -
-
Re: jereminek
ahjo prosím mocky mohla bys mi dát to icq???budu moc ráda *4* -
-
Re: Re: jereminek
no.stejnak je pořád ofine -
-
Re: Re: Re: jereminek
plísky mooooc plísky -
-
Re: Re: Re: Re: jereminek
CAO.JA SAM ANA-MARIJA.PIŠEM TI ZBOG TOGA ŠTO MI JE FRENDICA ZATRESKANA U TEBE,JAKO SI JOJ SLADAK I LIJEP.SORRY NA SMETNJI
-
-
-
-
-
Nádhernej
Je tak kráááááásný!Hezčí než Zac Efron!!Ale mě se líbí jenom ve filmu Petr Pan jinak se mi nezdá že je nějak moc hezkej!!!!Chtěla bych být ta Wendy!!Protože mu musela dát pusu!!!!Škoda!!Ale ta Wendy není hezká!!! *14* *14* *14* *14* *14* *16* -
-
Re: Nádhernej
c efron? no fuuuj, to je snad jasny ze je jery hezci!!!
-
-
Je nej!!!!!!
Miluju ho!!!!Je úplně super!!!! *14* -
nemáte někdo na něj mailíka?jestli jo tak mi ho plsky napište sem.díky....................I LOVE HEREMY SUMPTER *14* *14* *14*