Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kirushka97
    Je úžasnej *14*
    Všechno nejlepší :-) :-) :-) *14*
  • .....

je jezkej, líbí se mi, ale prostě je to takoví to ,, Jéééé ten je hezkej " ale tí to pro mě hasne, i kdybych ho někdy viděla tak mu nejspíš ani nebudu rozumnět *1* má znalost angličtina je nulová
  • petr pan

jeremy sumter je ten nej užasnější nejskvělejší tet už chlap na světě je tak sladkej je uplně boží furt na nho myslím podle toho taky vypadají moje známky
    *1* ale jak sem videla wedy co bych dala kdybych tam misto ní být ach jo jeho fotky mám všude po pokoji mamka říka že to přeháním ale já říkam ale to ne chtela bych ho aspon videt na živo nebo podpissss je uplne roztomilýýýýýýýýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13*
    • Nauč se psát! *16*
    • Re: petr pan

naproostoo soouhlasim *14* *14* je uzasny
  • Kokino99
    Všechno nejlepší k narozeninám! *4*
  • Si piš na co jinyho bych to chtela
  • Pane jo, dlouho jsem tu nebyla. Ale i přesto zůstávám jeho fanynka *4* *4*
  • Jeremy je fakt super. Mám od něj doma autogram a nemůžu se na něj vynadívat *14* *14* *14* .Mám na stránkách jeho fotky už když byl ještě miminko a až do roku 2013 a byl opravdu krásný *14*
    můžete se taky mrknout, (takové mimino by každý chtěl *4* ) http://www.jeremysumpter.mypage.cz/ *3*
    • Moc pěkná stránka o Jeremym :) *14*
    • ahoj mohla bys mi prosím poslat ten autogram na email? je to terkatesar@seznam.cz *3*
  • Áchhhhhhhhhhhhhh jsi nádhernej kéžby si se mnou chodil
    • to bych si také přála
  • Super herec.A k tomu takt fesak .Skoda że ma 26.
  • ja tiez...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit