-
Ahoj
ahojky Jeremy je nej nej kluk na světě.... *14* *14* Tak kdo by chtěl semnou o něm pokecat byla bych moc ráda tak pište na můj mail..zatím ahoj -
Love
Teď sem se dokoukala na Petra pana.... tam je úpě slaďoučkej! ae tady má sjupa fotešky, já ho pjostě lovííískuju!!!!! *14* *1* -
Nazdar všichni(nebo spíš všechny ?)
Podle mne je Jeremy ten nejlepší kluk na světě *4* taky o něm zakládám stránky http://jeremysumpter.mypage.cz/ osobně s ním mám hodně společného ale zajímalo by mně , která z vás o něm vůbec něco ví ?????? -
¨wendy
jsi moc moc hezky vyte jak v petru panovy tak od tý doby se na něj koukám každý den mám tě moc moc ráda pa *14* *14* A CINK JE TAKY HEZKÁ *4* -
happy birthday
Všetko najlepši k narodkam *1* *1* *1* *1* *1* *4* -
Jeremy
V sobotu jsem se Koukala na Petra Pana a když jsem uviděla Jeremyho tak jsem se do něj hnedka zamilovala *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...Je mocinky krásnej sice je tak trochu starší , ale jen o 4 roky ale stejně to je škoda že se nikdy a nikde nesetkáme *9* *9* *8* *16* *5* *9* *9* .... No aspoň se na něj pořád budu koukat v telce , to je asi jediný kde ho uvidim...Aaaaaccccchhhh jjjjooo *9* -
ty vole no to je sok
lidi lidi nekde nekdo na jiny diskusi psal ze jeremy byl zatcenej za to ze delal se svym PRITELEM sex na plazi docela sila ne no ja z toho mam infarkt ale myslim ze to je kec -
-
Re: ty vole no to je sok
Fakt? já si teš myslím že je to sex...ale pls nevíš na jaké diskusi to bylo? -
Cožeeeee? To není pravda, že dělal sex s přítelem. I když mi vzhledově přijde jako nafoukanej kluk je bezva! Ale že by byl teplej? Nenenenene......... *9* -
*8* *8* *8* *8* to cumim ale podle myho to je taky kec ja tomu neverim *4* -
-
Re: Re: ty vole no to je sok
je to kec vim to na 1000000000000000000 procent *4* *4*
-
-
-
SLADKEJ
JEREMY JE HROZNE SLADKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jeremy
je krasnej až to je nebezpečný *14* -