Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je dokonalej co k tomu dodat?:)
  • Co?

hOLKY PROBERTE SE!! JAK MUŽETE MILOVAT NĚKOHO KOHO JSTE VIDĚLI JEN VE FILMU?? LÍBIT SE VÁM MUŽE, ALE MILOVAT HO NEMUŽETE, TO PAK NEVÍTE, CO TO SLOVO ZNAMENÁ!!!
    • cajushka

Re: Co?

Hele vykašli se na ty vypatlaný káči *3*, protože máš pravdu. Jeremy je fakt moc hezkej kluk a tak. Ale MILOVAT HO??!! Vždyť těm holkám co sem píšou může být tak nanejvýš 15...*15* Ty ví o lásce kulový... a mimochodem šukání není láska...*1* zasvěcení pochopí *1**4**15* tak si spokojeně žijte (ve snu) slečinky... *13* *3*
    • Re: Co?

Milá drahá! Každý má svého idola,kterého může i milovat!!! A aj gdyžs tady napsala takovou kravinu si jako myslíš, že když řekneš nemiluj ho! Ž e ho přestanou ty jeho fanynky milovat? TAk to si na omylu! TY máš určitě taky nějakého oblíbence... tak nevim co tlačíš za kody! Sbohem!!!! *5*
      • Re: Re: Co?

to mas pravdu *3*
  • ahojo miluji petra pana *14*
  • Jen Petr

Me se moc nelibi Jeremy Ale Petra Pana zboznuju.Je to asi divny!
    • Re: Jen Petr

mě se Jeremy taky příliš nelíbí ale Petr pan je skvělej! *4*
  • Ahojky já vím že to tu psal už každej ale Jeremy je táááááák krásnej!!!!!!!!Nevíte někdo jeho mail??????Plosíííííííím! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re:

A co bys mu chtěla psát? já teda jeho mejl nemám, ae mislis že by ti odepsal? neci ti to kazit ae ja bych rekla že estli nekdo má jeho mejl, tak mu pise hafec holek, .... To je ae smula že bydli tag pryc... Souhlasim s vama že je mrte peknej.. Hlavne jak se ve filmu Peter Pan klasne usmivá!!!!!MUCK *14* *14* *14*
  • JEREMY

MOJE KÁMOŠKA HO ZBOŽNUJE A JÁ TAKY.JE FAKT SKVĚLEJ. *14* *14* *14* *14* *14*
  • hmm, Jeremy je táák boží hošan. je neuvěřitelně sexy a roztomilounkej *3* *3* *3*
  • je fakt moc hezkej......a v Petru Panovi je suprovej.....jestli někdo máte zájem o něm pokecat nebo pokud máte nějaký jeho fotky, tak mi napište na ICQ 263 466 672 *4*
  • terezzzka-

Milovat? Co to je?

No neřikam že se mi Jeremy nelíbí,,právě naopak líbí,,,ale vy co píšete "Miluju Tě!" ste vícerméně,,teda vlastně úplně mimo! Ty slova "Miluju Tě!" ztratili absolutně+ svuj význam,,,to neni cit to už je pouze slovo komerce,,,lidi s nim plítvali až ztratilo svoje kouzlo...proto nechápu jak ho můžete milovat,,jak vy tvrdíte,,,proto já jen říkám "ono je to vážně možný?" a vůbec Stojí si tu někdo za svym názorem? *9*
  • ahoj holky.která semnou chce pokecat o Jemerym tak ať mi napíše na skype:kačenka 176.Jemery je fakt nádhernej.a v petru panovi byl fakt hrozně ale fakt přímo neskutečně krásnej.sice už mám kluka kterej je taky hezkej ale nic ve zlim ale Jemery je hezčí.škoda jen že žije v USA a je starší než já.ale to nevadí v srdci ho mám pořád *15* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší