-
jeremy muck muck
jeremy je nejhezčí kluk a herec muck *14* *14* -
awa
mám kamaráda kterej je mu strašně podobnej taky že mápřezdívku Petr Pan *4* -
-
Re: awa
ha..nechceš mi dát na něj ajsko???:) *1* -
ja mam rada jeremyho jako brachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a chtela bych se snim sedkad ale ja vym ze on a si ne???????????????????????????????ch tela bych ho pozvat do kyna nebo on mne na nakej akcni film!!!!!!!!!!chtela bych jeho icq jestly vubec naky ma???????????????????????? -
a tvoje icko je jake chceš na jeremyka icko? *7* -
-
Re: Re: awa
ja jo pls!!!!!! posli mi to na aisko 202 907 112
diky moc
-
-
ne Petr Pan ale jenom Pete ;)
-
-
Je to moc krásnej herec aaaaaaaaach
-
Jemery
Ahoj holky Jemery je Fak moc pěknej,ale pochybuju ,že by si nas všímal on je nadhernej,ale uvažujte!!!Dou po něm SKORO!!!všechny holky v jeho rodný Kalifornii takže nemá nouzi,takže můžeme jen snít a doufat,že ho jeho Přítelkyně,Kamoš,Kamoška vyfotí a pošle je do osobnosti,aby sme z něj taky NĚCO měli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* -
super
Myslím že je to nejhezčí kluk pod sluncem je fakt SUPR.nejvíc mu to slušelo ve filmu PETR PAN *4* *4* *14* -
-
Re: super
Souhlasím s tebou mě se také líbí má opravdu hezké jiskrné oči, ale pro nás je nedostupný bohužel *9*
-
-
Všechno nejlepší :***
je úžasnej :PPP moc a moc ho miluju.... na Petra Pana se koukám každý večer !!! :P :*
Boží ...:*
vůbec by mi nevadilo kdyby přiletěl k oknu mně !!**
odletěla bych s ním hned..ani by se nemusel ptát!!! :DDDDD
je nejdokonalejsí ♥♥♥♥♥
no nemiluj ho !!! :P -
b oy
je to upe boží kluk..petr pan je jeho moc skvela zahrana a ztvarnena role..je moc peknej .a. strašne romantickej ten konec..má moc peknej kukuč..strašne hezkej kluk..jen me mrzi že neodepisuje na ajsko.a má bílou kytku.snmad do te doby..se ukáže online..přeju si to!!
*5* -
-
Re: b oy
Ahojky,hele právě sem četla tvůj komentář a koukám,že ty máš Jeremyho icq .. byla bys tak hodná PROSÍM a dala bys mi plsky moots to icq .. taky bych mu chtěla napsat .. jesli budeš tak hodná a pošleš mi ho .. tak prosím na tenhle e-mail : Baruska.777@seznam.cz
Předem moots děkuju ( i když mi ho nepošleš tak stejnak díky ) *4*
-
-
je úplně krásnej a to prej nikdy nechtěl vyrůst ( jak říkal v Petru Panovi) ale je moc pěknej aji když je velkej a já té Wendy záviděla :) *14* *3*
-
Je moc hezký a film Petr Pan je nejlepší.
Škoda že není mladší.
:( -
jeho jméno
holky lechci vás děsit mě se jeremy taky mrtě líbí *14* ale vite co znamena v prekladu jeho jmeno?nasla jsem to ve slovniku Jeremy-Jeremiáš
sumpter-mezek,soumar
jinak je fakticky mrrrte nadhernej a jak sem rikala posilejte jeho adresu,mailik,icq,skype atdatd *14* -
-
Re: jeho jméno
hm a muck je hnůj. jstli sis nevsimla, tak ten posahany slovnik komoli i nejzakladnejsi slova o kterych vi i petilete decko co znamenaji...
-