Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeremy muck muck

jeremy je nejhezčí kluk a herec muck *14* *14*
  • awa

mám kamaráda kterej je mu strašně podobnej taky že mápřezdívku Petr Pan *4*
    • Re: awa

ha..nechceš mi dát na něj ajsko???:) *1*

ja mam rada jeremyho jako brachu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a chtela bych se snim sedkad ale ja vym ze on a si ne???????????????????????????????ch tela bych ho pozvat do kyna nebo on mne na nakej akcni film!!!!!!!!!!chtela bych jeho icq jestly vubec naky ma????????????????????????

a tvoje icko je jake chceš na jeremyka icko? *7*
      • Re: Re: awa

ja jo pls!!!!!! posli mi to na aisko 202 907 112

diky moc

ne Petr Pan ale jenom Pete ;)
  • Je to moc krásnej herec aaaaaaaaach
  • Jemery

Ahoj holky Jemery je Fak moc pěknej,ale pochybuju ,že by si nas všímal on je nadhernej,ale uvažujte!!!Dou po něm SKORO!!!všechny holky v jeho rodný Kalifornii takže nemá nouzi,takže můžeme jen snít a doufat,že ho jeho Přítelkyně,Kamoš,Kamoška vyfotí a pošle je do osobnosti,aby sme z něj taky NĚCO měli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9*
  • super

Myslím že je to nejhezčí kluk pod sluncem je fakt SUPR.nejvíc mu to slušelo ve filmu PETR PAN *4* *4* *14*
    • Re: super

Souhlasím s tebou mě se také líbí má opravdu hezké jiskrné oči, ale pro nás je nedostupný bohužel *9*
  • Všechno nejlepší :***
    je úžasnej :PPP moc a moc ho miluju.... na Petra Pana se koukám každý večer !!! :P :*
    Boží ...:*
    vůbec by mi nevadilo kdyby přiletěl k oknu mně !!**
    odletěla bych s ním hned..ani by se nemusel ptát!!! :DDDDD
    je nejdokonalejsí ♥♥♥♥♥
    no nemiluj ho !!! :P
  • zuzyk15

b oy

je to upe boží kluk..petr pan je jeho moc skvela zahrana a ztvarnena role..je moc peknej .a. strašne romantickej ten konec..má moc peknej kukuč..strašne hezkej kluk..jen me mrzi že neodepisuje na ajsko.a má bílou kytku.snmad do te doby..se ukáže online..přeju si to!!
    *5*
    • Re: b oy

Ahojky,hele právě sem četla tvůj komentář a koukám,že ty máš Jeremyho icq .. byla bys tak hodná PROSÍM a dala bys mi plsky moots to icq .. taky bych mu chtěla napsat .. jesli budeš tak hodná a pošleš mi ho .. tak prosím na tenhle e-mail : Baruska.777@seznam.cz
      Předem moots děkuju ( i když mi ho nepošleš tak stejnak díky ) *4*
  • je úplně krásnej a to prej nikdy nechtěl vyrůst ( jak říkal v Petru Panovi) ale je moc pěknej aji když je velkej a já té Wendy záviděla :) *14* *3*
  • Je moc hezký a film Petr Pan je nejlepší.
    Škoda že není mladší.
    :(
  • jeho jméno

holky lechci vás děsit mě se jeremy taky mrtě líbí *14* ale vite co znamena v prekladu jeho jmeno?nasla jsem to ve slovniku Jeremy-Jeremiáš
    sumpter-mezek,soumar
    jinak je fakticky mrrrte nadhernej a jak sem rikala posilejte jeho adresu,mailik,icq,skype atdatd *14*
    • Re: jeho jméno

hm a muck je hnůj. jstli sis nevsimla, tak ten posahany slovnik komoli i nejzakladnejsi slova o kterych vi i petilete decko co znamenaji...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit