Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BluEbEatS
    Ó, Jeremy, proč musíš bejt tak krásnej? tou svojí krásou mě úplně zabíjíš!! přes den na tebe nemůžu přestat myslet, v noci se mi o tobě zdá ♥ jsi ten nejúžasnější herec v celým vesmíru!!! kéž bys tu byl se mnou..... *14* *14* *14* *14*
  • Je nejdokonalejší užasný a roztomilí miluju ho zamilovala jsem se do něho když jsem poprvé viděla petra pana . *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • přesně když sem poprvé viděla petra pana řekla sem si to bude zase nějaký blbí fantazy. nakonec sem se bláznivě zamilovala do jeremyho von je prostě nejnejnejnejnejnej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jeremy

je SLAĎOUČKEJ!!!nejvic me stve ze neni z CR tak nemame sanci nevite nekdo jeho e-mail?? *14* *14*
    • Re: Jeremy

no jasne, email je na jedne webovce, staci trosku zapatrat....kdo hleda najde *14* doufam ze jsem prvni z cr kdo mu napise *14* *14* *14* He is so cuuuuute!!! *14*
      • Re: Re: Jeremy

hm, já si myslim, že nejseš xD:D
  • jursi-i-i-ik

Jursi-i-i-ik

Jen se nad tim zamyslet,na svete je tolik kluku,co jsou pekni! *14* *1* Jinak tady pisete,jak zase nekdo keca,ze je v Americe apod... *1* Proc tomu neverit,ja jsem tedka taky v Americe-sice na Floride,coz je celkem daaaleko od Kalifornie,ale ani presto nijak netouzim za nim jet se podivat,je to prece jenom CLOVEK.. *3* Jinak by me treba zajimalo,jak se asi seznamil se svou holkou,pokud ne ve filmu,myslim si totiz,ze na verejnost asi moc nechodi,a jestli jj,tak asi s bandou bodyguardu,nebo jak se to pise.. *1* Ze by se naahodou potkali treba na bazene..? *1* No nvm nvm,ale vite co mi vadi..?Proc v Cr se taky nenatoci par filmiku? *9* UPRIMNE,kdyby se me nekdo zeptal na ceskej film,nenapadne me OPRAVDU nic jinyho,nez ty starodavny cernobily filmy..
  • Ahoj všichni,právě zakládáme nový spolek fanoušků Jeremyho Sumptera. Jestli se k nám chcete přidat a otevřít si tak největší a nejobsáhlejší stránky o něm s minimálně 1000 fotkami od dob kdy mu byli tak 2 roky až do těď a informacemi co jinde nenajdete pište nám na email - jeremysumptermanagement@email.cz. Náš zdroj je přímo samotný Jeremy. Budeme rády za každého člena *4* *3*
    • pořád to platí?
  • ooch uuch ooch uuch ooo sexy hošane ♥♥♥
  • Jeremy:-*

NJN...Klásnej a mocky *14*
  • škoda že už je starší nic proti ale určitě jak hrál v petru panovi tak to bylo boží ale neni z Česka a to mně mrzí *9*
    • To jo no.
  • Miluju tě!!

Bože, on je tak nádhernej!!! Miluju tě!!
  • ...

V Petru Panovi byl sladkej ,ale teď už můžu říct že z něj vyrostl fakt sexy chlap :D *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit