-
Jeremy
Sice se mi taky nelíbí, co tady všechny holky píšou (kdybych byla Rachel, na místě bych ho znásilnila) *7* ..ale taky se mi nelíbí když ho někdo pomlouvá..když nemam nějakýho herec ráda, nekoukam na jeho stránky a nepíšu o něm blbý věci, prostě o něm nic nehledam *13* Jinak Jeremy je můj nejoblíbenější HEREC. Všechny filmy vždycky hrozně prožívam, a navíc když je ten film dobrej, hrajou tam příjemný herci (třeba moje oblíbený)tak ho můžu vidět i víckrát. A Jeremy ať hraje jakoukoliv roli, tak jí hraje fakt úžasně..patří mu můj dík za všechny jeho filmy! *3* -
dobrej
ted sem videla film petr pan a aby pravdu rekla ........ sakra ten kluk je vazne nakej peknej me se teda normalne takov nelibi ja sem spis na takovy tvrdy dlouhovlasy chlapy ale tenhle klucina me zaujal jak je sladkej *4* rada bych videla i dlasi jeho filmy jestli je nekdy budou davat ten kluk vypada na nadejneho herce preju mu aby mu to vydrzelo tak hodne steti mlady pane Jeremy *3* -
Jeremy:)
Miluji tě a vždycky budu *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* -
jeremy
jeremy to je taka laska je bozi ma od neho nekdo icq at mi ho napise na email plosimky diky moc -
No von je mrte mrte moc krasnej kluk..:) ale skoda ze is nas holky nikdy nevsimne mno mame holt smulu.-...:( No jo holt .....Takový¨hezký kluci se u nas nikdy nenajdou....No jo ale v takovým srpsku tam nemaj snad žádný:D *7*
-
milášek
Je to můj milášek Denula *14* *4* *14* -
i ja se do něj zamiloval na první pohled :D *7*
-
J.S.
Zdravím všechny Jeremyho fanynky.. já jsem se s ním setkala osobně!!! *14* *14* *14* *14* je to zlato.. ae docela namyšlený.. jinak je upa nádhernej, myslela jsem, že mi pukne srdce.. když mi podal ruku.. na tento zážitek do smrti nezapomenu! -
-
Re: J.S.
Ahoj Jano....ty jsi se s ním vážně setkala??To muselo být príma co??A kde jestli se můžu zeptat??
-
-
Krávy pojebaný hnusny
mno tag my si muzem delat co chcem ty si taky slinis nad kym chces *16* a nemusis sem list *9* *9* *9* *9* -
nevíte kde stáhnu fil You´re so cupid?