Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro xXx

myslíš rachel hurd-wood?s tou nechodí na stopro protože 1.on bydlí v americe a ona v anglii a 2.nečetla sis že se před týdnem ženil i když bych se nejradši dozvěděla že to je kec
  • Jeremy

ze je Remy boží ???????? *14* *14* *4* *14* *14*
    • Re: Jeremy

njn *3* ae co nadelas no....*9*
  • Ahojky lidicky !!! No nebudu psat asi zadnou novinku , ale Jeremy se mi taky hrozne libi *14* ! No je hrozne nepravdepodobny ze by sem se s nim nekdy setkala , ale kdybych mela tu moznost tak sem asi nejstastnejsi clovicek na tomto svete *15* . No tak bych vam chtela vskazat ze to vsechno nema cenu , mozna tak o nem snit . Jeho webovky jsou www.jeremysumpter.com. Ma tam furu fotek a pise tam o sobe ( sice v anglictine , ale to by snad pro vas nemel bej problem ) Tak ahojky !!!! Faninka Jeremyho *14*
  • Jo a jeste neco *1* ! Kdyby nekdo z vas mel jeho adresu nebo emaila ... tak nebudte sobci a podelte se jo ??? Dekan Lucerna
  • nikokr
    Všechno nejlepší!
  • 19....ach jo...

ach jo, škoda že je remík tak starej *14* *9* *9* *14*
  • Jeremy Sumpter

Tak,abych se přiznala viděla jsem Petra pana, až teprve tenhle rok.Ten film mě totálně ohromil,musela jsem si ho pouštět neusále do kola,dokuď mě neomrzel.Co mě na tom filmu nejvíc zaujalo, byl Jeremy Sumpter.Myslim si, že ten holkám bere dech,díky jeho kráse.Ale chtěla jsem jenom dodat,že natočil nový film z roku 2005,,Cyber seduction"hlavní role:Jeremy Sumpter.stránka:http://www.lifetimetv.com/movies/o riginals/cyberseduction.php Kéž,by tento film byl i v Čechách ale doufejme,že jednou bude. Sivaková Michaela *3*
  • Cyber seduction - Jeremyho nový film

V minulým příspěvku jsem udělala menší chybičku v adrese,na jeremyho nový film.tak tady je správná adresa:http://www.lifetimetv.com/movies/originals/ cyberseduction.php tak teď je to správně ahoj
  • love j.s.

Jeremy je prooooooooostěěěěěěěě booooooooožíííííííí, že jo??? *14*
  • Neobycejne pohledny clovek.
    • BluEbEatS
      hm... to on je!! *15* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit