Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To souhlasim,skoda,ze u nas nejsou tak hezky kluci!
  • Tak hele

abych vám to všem objasnila: myslím si, že jsem největší borka na světě, takže sem si uplně jistá, že by Jeremy se mnou hned chtěl chodit kdybych bydlela tam kde on bo prostě sem uplně sexy když vážím jen 70 kilo na 169 cm a nosím emo patku na kterou používám garnier, který kryje šediny, heč! takže sem nejlepší!! *5* a niikdo není váíc emo než já! *13* pro jeremyho: muck ?-* *14*
    • Re: Tak hele

takže nwm proc se podepisujes mojou prezdivkou a navic ze jsem sexy a ze by mel hned jeremy bral je samo pravda a mimochodem ja nevazim 70 kg na 169 ja merim 165 a vazim 40kg tagze se nedelej ty blboune!!!Je to od tebe dost ubohy.... *1*
      • Re: Re: Tak hele

na 165 centaku 40 kilo? asi nemas moc svaloviny co? hey, ale vis to se nemas cim chlubit jestli mas anorexii
        • Re: Re: Re: Tak hele

1. nejsem anorektička2. protože cvičím sportovní gymnastiku 3. jestli jestli se o tom chceš přesvedčit, tak se podívej na můj profil: přezdívka: Tuttina *5*

nevis? tak ja ti to povim: bo je to prdeel! hey ne, fakt ironie ja jen chtela vedet co ty na to :))

ti nedošlo to byla enom ironie....(jo holky nevim kam ten svět spěje)achjo..
        • Re: Re: Re: Tak hele

souhlasííím
  • Hej Lidi vím že my to asi neuvěříte ,ale já mu psala dopis a on i odepsal a podepsal mi obrázek co jsem mu poslala...!!!!Jsem s toho úplně hotová!!!!:.)
  • Holky ten kluk vážně nemá chybu....Podívejte tady: http://www.teenidols4you.com/picture.html?g=Actors &pe=jeremy_sumpter&foto=554&act=3&mv=489&pic=35349
  • Už jsem to sem psala, takže jenom opáčko. Vážně ho tam hraje. Taky mi to dalo chvli. Má tam tmavší vlasy a nejspíš má kontaktní čočky. Je to nevýznamná role.
    • V jakým filmu? *6*
  • co myslite ako dlho to trva ked poslete list do LA
  • Čusík holky nechcete mi na něj poslat adresu????? Holky, prosíííííím!!!!:-))))))
  • prostě úža

Jeremy je ten nej nej herec na světě...prostě boží... *14*
  • miláček

Mě se Jeremy strašně líbí a moc ho miluji.Zbírám o něm všechny obrázky jen z Internetu.Jeremík je strašně sexi,nemůžu pochopit jestli má holku.Prostě je to takový krásný blondák.
  • Pár údajů

Ahoj,holky.Jednou za čas sem vlezu,a nestačím se divit.A nejsem sama.Jsem něco jako minimanažerka,a mám za úkol šmejdit po těhlech českějch servrech.No,potom to posílat na oficiální stránky Jeremyho.Ale už přeložený.Takže,jestli byste měli nějaké spešl přání,stačí napsat do redakce www.novinky.cz.A tam kliknete na diskusní fórum.To je nejrychlejší způsob,jak se to k nám dostane.Protože těhlech stránek je o Jeremym vážně dost,tak nevím,kdy se tu zase dostanu.A ta oficiální stránka je www.jeremysumpter.com.Je to sice v angličtině,ale můžu vás ujistit,že tam chodí každý týden-teda měl by!!!Tak,to je vše a nezamilovávejte se.Pozor na to!!!Ať nejste jako každá tuctová američanka,ty on zrovna nemusí,ale to se dozvíte až na té jeho stránce.Mějte se,čau holky!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit