Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj chcete si někdo psá o Jeremym?Napište mi na mail
  • kuk

Holky,když jste psaly Jeremymu,co jste napsaly pod adresu???(America,Monterej nebo co?))
  • Blbost

Podívejte vždyt toho kluka ani neznáte!!Chápete ty filmy jsou udělané speciálníma kamerama které mají různé filtry zpruhlednení obrazu a navíc jsou namalovaní to by v takovém filmu byl hezký každý.OPRAVDU v americe kde je hollywood tak tam se už nerozeznávají herci pěkní a škaredí ale dobří a špatní umí možná dobře hrat ale takových kluků je milion jako je on.
    • Re: Blbost

Vadí ti na tom něco, že se nam Jeremy líbí?? Víš já nejsem žádnej režisér abych ho hodnotila podle toho jestli má beďara na nose nebo ne! On má prostě charizma, které mu nikdo neveme. A i v tom filmu to de vidět...víš... já nechápu v tomhle případě o co se snažíš! *5*
      • Re: Re: Blbost

O nic se nesnažím ale vlastně jo protože vy si tady myslíte jaký to neí dokonalý hezounek a jeho povaha.....vy vůbec nemůžete vědět jaký on je a jestli si myslíš že to poznáš z toho jak se chová ve filmu kde mu to tak režisér nařídil tak to se pleteš!!!! *13*
        • Re: Re: Re: Blbost

ve filnu je náhodou poznat jakou má povahu protože nakej protiva by tohle zahrat nemoh *15* *16* *8*
        • Re: Re: Re: Blbost

možná že nevíme jaký je, ale jak to můžeš vědět ty? ani ty ho neznáš a nic o něm nevíš, tak laskavě nesuď!! nedivím se že většina z vás má takové trapné názory, že je to hajzl jen kvůli jeho hezkému vzhledu. proč? protože jde vidět, že jste tak hloupé, že by se s vámi žádný hezký, vtipný a milý kluk (vážně existuje plno kluků kteří jsou krásní i milí a vtipní) nezahazoval, protože jste blbky, a tak si myslíte že takoví kluci nejsou, ale ono je to spíš tak, že se s vámi radši nechce bavit... hned byste o něm říkali že po vás jede a že je děvkař *9* je to směšné, ale je to tak i kdyby se s vámi jen chtěl skamarádit *1*
  • Presne ja vubec nevim jak mam napsat tu adresu.
  • Trosku nizsie sa pozri a tam je jeho cela adresa.Napis ju presne tak a mozno list dojde do LA.Pa
  • Dekuju moc.
  • Toto je kocicka v kloboucku: ****** ****** ****** ****** ******** ** ****** (.).) o V
  • aha tak neni mela bejt
  • Nezáviďte

Hej kluci vy pitomci! Tady píšete jenom proto, že zavidíte!!! Hold někdo je pěkný a má charizma! Za to ale vy NE!
  • je to můj miláček je boží škoda že nežije v čr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit