-
L♥ve you
Dala bych nevím co abych ho jen jednou vidělaa naživo..... *14* *14* *14* On jee tak krásnej a já na něj musím neustále myslet ... *14* *14* *14* Je z něj zatraceně sexy chlap.....V Petru Panovi to bylo jen takový ddítko ale dala bych nevím co abych tam mohlaa být místo Wendy.......... *14* -
Nechápem ako sa môže niekto zamilovat do Jeremyho ked ho ani nepozná!!!Samé baby tu na diskusii sú do nho zbláznené!!! Preboha,čo je na nom také???Keby sa jedna z vás mala takú šancu,sa ho ho čolen dotknút..asi by skončila na zemi...boha!!!Ved je obyčajný chalan z masa a kostí!!!
-
Podla mna je fakt pekny ale stav sa ze keby som sa ho dotkla urcite by som neklasla k zemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
HA
Tagže aby bylo mezi nama jasno...Jeremy je muj a nigdo mi ho nebude brat... -
-
Re: HA
:D no jasny, ale bacha na tu devatenactiletou bloncku co s nim chodi *1* -
-
Re: Re: HA
No jistěěěě! Nový drb co? TYs je snad viděla bo co? *5* -
-
Re: Re: Re: HA
jistěže! stačilo by trochu hledat :)) -
-
Re: Re: Re: Re: HA
Ty bydlíš v americe jo? HEZKÝÝ! Ale tohle ti zbaští akorát sousedka od vedle.... tag se nesnaž !!!!!!! *16* . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HA
víš, existují lidé kteří maj na to aby se z téhle díry jménem ČR mohli přestěhovat do Ameriky *5*
-
-
-
-
-
Re: HA
no tak to teda ne *13* *13* -
-
Tag to teda jo a tim to konci uz o tom nebudu diskutovat!JEREMY je muj a hotovo 20 *16* -
tag to teda jo...a nemysli si ze ne... *5*
-
-
-
=))
To je hezkej kluk! =)) -
Áhoj holky mě se Jeremy docela libí,je hezkej...Jestli mate někdo zájem o něm pokecat tak mi napište na dolarek...@seznam.cz
-
Jeremy
Jeremy Sumpter je ten nejhesčí kluk co kdy chodil po zemi toť můj názor!!!Taky si o něm se mnou můžete psát na TerezaVVV@atlas.cz -
Čau lidi nechcete jít pokecat tady???Prosím je to můj blog: http://jeremysumpter.blog.cz/
-
Jeremy je sladoulinkej a tak krasnej ze se mu zadnej nevirovna.Prosim vaas napiste mi na nej nejakej kontakt.
-
HB Jeremy..♥
Všechno nej k narozkám..:)