-
Este daco
Keby mi chcel niekto z vás napisat tak mi napiste fredka@atlas.sk P.S.:Nazdar! -
Ach jo
Ach jo, mě je ho vlastně líto. my ho vždycky s kámoškama v Panovi za všechno sjedem, za chování, za rozhodnutí, až si řikám, že si to nezaslouží, a pak to zakončíme větou ale stejně je krásnej! my fakt nejsme normální! *7* -
Jenom ve vesmíru??Ten je nejhezčí ze všech dimenzí!!!:))))))))
-
jeremy
zbožnuju ho je tak nádhernej škoda že je mu tet18 let a neni z české republiky.taky ve filmu bych si s ni m chtěla *4* já ho totiž *8* ...je moc *14* a když ho vidim sem *14* ...ale *13* cokdyž je zadanej!!!chacha vždyt není od tut. -
zpátky na realitu
ano je pěknej, užasnej a atd ale jsem zpátky v realite takže už na něj nemam názor stejnej jako před rokem *3* -
-
Re: zpátky na realitu
A můžu se zeptat jaký názor máš? -
-
Re: Re: zpátky na realitu
Ted už mam na něj názor snad jen ten, že je úžasnej herec *4* a o jeho kráse není pochyb *4* -
Re: Re: zpátky na realitu
já skusim odpovědět za ní... myslim že z něj před rokem byla totáálně mimo... jako věčina když ho vidí poprve...ale vyrostlaz toho... nebo aspoň pochopila>> že to nemá cenu myslet si na někoho koho sice možná uvidííš alerozhodně to bude tak všechno:);)) -
-
Re: Re: Re: zpátky na realitu
Ano přesně tak naprostá pravda *4* -
Re: Re: Re: zpátky na realitu
ano to je pravda, i když je to jenom iluze tak to většinou (alespoň u mě platí) v těžkých chvílích zvedne náladu! *3* Ale stejně pořád vypadá jako malej kluk. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: zpátky na realitu
ale to je dobé že pořád vypadá jako malej protože i když mu je 20 je pořád sladkej *14*
-
-
-
-
-
Musej se ty dopisy psat v angličtině??????????????????????
-
Martinka:No pochibuju že bude sedět u stolu s anglicko-českým deníkem a překládat si každej dopis kterej mu příjde s ČR
-
Řekla bych,že je to skvělej herec,ale neodpověděl mi na můj dopi
-
Snad ne..
Tenhle,že má hrát ve filmu Eragon???To se všichni zbláznili? -
píseň
Ahoj,jsi nejhezčí herec!!!mam dotaz kde bych mohla na internetu najít hudbu s filmu Peter Pan!Ráda bych dostala odpověď! Nebo mi ji někdo mohl poslat moc bych byla ráda!!Díky mooooc!!!