Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valentýn

Hezkej Valentýn !!!
  • šmoula

ahoj!!!!!!!!!!!!! jeremy je nejuzasnejsi klucina na svete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 3moulinka

milujem ho od prvniho pohledu! je to nejhezci kluk ve vesmiru a cely galaxii!!!!!!!!! Jeremy MOC TE CHCEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!****************** *********************************************** pac a pusu na cumacek posila ti tvuj milacek**************************
  • smola=((

no Jeremy je naozaj zlaty ale co uz na jednej inetrnetovej stranke su fotky jak sa bozkaval s s Rachel(Wendy) a neboli to fotky z filmu ale normalne ... takze asi spolu prawdepodobne chodia!!! fuha to ma ale vkus to uz aj ja som lepsia jak ta Rachel ... =)
  • :(

prosim ja ted nasla na strance jeremyho sumptera meil a ten je nefunkcni nemate nahodou nekdo jeho meil nebo adresu vsechno mopzny pls pls napis te me?!na meil nebo mobil 774 742 909 a nebo icq 423 270 638 diiik *9* *9* *9* *9*
    • Re: :(

já jsem se ho ptala a prej mi ho nedá protože ho pak má kupa lidí a píšou mu tam samý hnusný věci
  • miláček

Viděla jsem film Petr Pan a Jeremymu to tam strašně moc a moc sluší.Je to takový můj herecký MILÁČEK
  • kikiss11

Krásnej!!

On:Krásnej
    On:Luxus *14*

I LOVE YOU JEREMY!!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!!!!!! *14* !!!!!!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* ! *14* !!!!!!!
    • Re: Krásnej!!

souhlasimmmmmm
      nejhesci kluk na celem svete *15*
  • Prosím jak je ta stránka jak se líbá s Rachel??Musím to vydět
  • MT

On je prostě božíí...:-*
    nnnnnááááááá áádddddhhhhheeeerrrrrnnnnneeeeejj jjj
    • Re: MT

hele to poslední slovo ... ty si neuvěřitelně trapná ;-)
      • To je fakt je trapná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ♥♥

♥♥♥Krásný,sexy,milučký,lu xsusní a ůžasný => JEREMY...♥♥♥ Miluju ho upa mega móóc...♥♥ ♥♥♥♥ I.L.Y ♥♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit