-
Valentýn
Hezkej Valentýn !!! -
šmoula
ahoj!!!!!!!!!!!!! jeremy je nejuzasnejsi klucina na svete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
3moulinka
milujem ho od prvniho pohledu! je to nejhezci kluk ve vesmiru a cely galaxii!!!!!!!!! Jeremy MOC TE CHCEME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!****************** *********************************************** pac a pusu na cumacek posila ti tvuj milacek************************** -
smola=((
no Jeremy je naozaj zlaty ale co uz na jednej inetrnetovej stranke su fotky jak sa bozkaval s s Rachel(Wendy) a neboli to fotky z filmu ale normalne ... takze asi spolu prawdepodobne chodia!!! fuha to ma ale vkus to uz aj ja som lepsia jak ta Rachel ... =) -
:(
prosim ja ted nasla na strance jeremyho sumptera meil a ten je nefunkcni nemate nahodou nekdo jeho meil nebo adresu vsechno mopzny pls pls napis te me?!na meil nebo mobil 774 742 909 a nebo icq 423 270 638 diiik *9* *9* *9* *9* -
-
Re: :(
já jsem se ho ptala a prej mi ho nedá protože ho pak má kupa lidí a píšou mu tam samý hnusný věci
-
-
miláček
Viděla jsem film Petr Pan a Jeremymu to tam strašně moc a moc sluší.Je to takový můj herecký MILÁČEK -
Krásnej!!
On:Krásnej
On:Luxus *14*
I LOVE YOU JEREMY!!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!!!!!!!! *14* !!!!!!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* ! *14* !!!!!!! -
-
Re: Krásnej!!
souhlasimmmmmm
nejhesci kluk na celem svete *15*
-
-
Prosím jak je ta stránka jak se líbá s Rachel??Musím to vydět
-
MT
On je prostě božíí...:-*
nnnnnááááááá áádddddhhhhheeeerrrrrnnnnneeeeejj jjj -
-
Re: MT
hele to poslední slovo ... ty si neuvěřitelně trapná ;-) -
-
To je fakt je trapná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
♥♥
♥♥♥Krásný,sexy,milučký,lu xsusní a ůžasný => JEREMY...♥♥♥ Miluju ho upa mega móóc...♥♥ ♥♥♥♥ I.L.Y ♥♥♥♥