-
vse nej
vsechno nejjjjjjjjjjjlepsi k tvym narozkam *4* *14* *3* *4* *14* -
Já bohužel k němu domů adresu nemám.Jo to mě teky štve že není z ČR.
-
úžasnej
Mám jeho síkjů... pokud budete chtít tak tady je pak můj mejl tak písněte... jinak kámoška je do něj celá zblázněná a má sen... až dostuduje na gymplu tak půjde na hereckou konzervatoř a pak se odstěhuje to usa a tam bude hrát s Jeremym a pak se s nim veme... takhle kdyby to šlo jednoduše co?? jenomže ona furt říká takovýhle sny... to už jich měla statisíce... no děsný... jinak Jeremýček je úžasnej... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: úžasnej
napis mi pls jeho icq...
www.makykotikova@seznam.cz *14* *14* *14* -
Jestli ho poravdu máš tak neváhej a napiš mi ho *3* ...dík...můj mail ...Cenda.Katka@seznam.cz -
ahoj ty fakt mas jeho icq pls mooooc napis me ho diiiiiiiiik(mobil 774 742 909 icq 423 270 638 ) *9* -
prosim dejmi jeho icq dekuji posli to na emil-barca.dohnanska@seznam.cz *14* mne se taky libí mooooooooc dikyyyyyyyy -
mas jeho icq jo.. -
ahoj...ty máš vážně jeho icq číslo??? kecáš... *1* Jestli ho máš,tak mi ho dej a já se přesvědčím. Pls... Ale stejně mi to moc nejde na mozek *1*
-
-
Vše nej!!!!!
Všechno nej zlatíško!!!!! *14* !!!! *14* -
nwm
trochu opožděně ,ale vše nej k narozkám *3* -
fajn dík zejtra si kupuju papír a du psat dopis.On ti fakt napsal?To já bych byla v 7nebi.Neví tu někdo kdy u nás budou vysílat clubshole?
-
Nové diskuzní fórum
Nové diskuzní fórum o Jeremym....
http://www.lapiduch.cz /klub.php?klub=jeremy_sumpter -
Nevíte za jek dlouho by mu došel dopis do L.A?
-
přesně
přesně on je moc krásnej a má nádherný oči. *4* -
.....
Nááádhernéééééééj mockaa *14* *15*