-
jen tak
zdar lidi Petr pan je fakt úúúúúžasnej,nejlepší,originální, prostě super film a vážně nechápu jak se někomu může nelíbit !!! -
Jeremy je k sežrání!!
Jeremy je vážně užasnej,je tak krásnej! Ty oči ajak se směje!Bože kdyby byl tady!Já ho miluju a pořád se koukám na Petra Pana,jen abych na něho mohla koukat!Asi si ho vytisknu a dám si ho k posteli do rámečku a na žákovskou a všude kde se dá!Je to vážně božskej kluk!Já ho MILUJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
HELP
Ahojky, hele nevíte někdo v kolikátym díle kriminálky miami hrál?? Jestli to někdo víte tak to sem napište díky moooc -
-
Re: HELP
v 5 sezoně a 16 epizode *4*
-
-
Prosimvás víte jak je ten film You're So Cupid! ? Jeremy tam hraje a já by jsem se moc ráda na film podívala .. jestli víte kde se na film podívat nebo kde ho stáhnout .. napište ... předem moc děkuju
-
JEREMINKU dej mi tu adresu PROSIM,PROSIM,PROSIM!!!
-
forum
ahoj, kdo chodite na lide.cz muzete se pridat do fora jeremyho( http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=66623 ) ,pokud tam vsak nechodite doporucuji vam abyste zacli, pac je to tam príma :)) mozna si myslite ze tohle forum vam staci, ale tam je to lepsi :)) tak papa dekujem za kazdeho noveho clena *3* *4* -
S tym ze Jeremy je zlaty suhlasim ale niektore z vas by sa mohli uvedomit, myslite ze ste zaujimave je nadslnko jasne ze niktora z vas co tu o nom basnite ze vas miluje neviete pomaly na ktorej svetovej strane je Arktída ste trapne!!!!!! aloooha
-
Holky,nechci se vytahovat,ale JEREMYHO adresu MÁM.
-
páááááááááááni
pááááááááááááááááá áni vy jste se ale kvuli mym vtípkum malem upsali nebolej vas ruce vy jste taky borkyně to myslim fakt vidite nani tady nic sprostyho *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: páááááááááááni
Já nemluvila sprostě už jen proto, že jsem taky sabina *3* ale sem ráda, žes to myslela jako vtip, ikdyž blbej. to víš no, myslet to dopravdy, měa bys jít k psychyatrvi *15*
-
-
Tu má každej kdo si koupil jeden časopis já jí mám taky