-
Ty sním nechodíš
Esterprosím tě vždyť on bydlí v Americe a ty v Českérepublice prosímtě ty si fakt děl¨áš velké iluze.CHUDINKO!! -
No nevím ty jsi tak povrchní. 1.Amerika je jen část tvé pravdy, bydlí v Kalifornii 2.Jsi tak hloupá a nevzdělaná kdyby si jen neříkala nesmysli.Jak můžeš vědět že nebydlím zrovna tam. 3.Nebydlím tam hňupe ale mám tam svého tátu. Zbytek tě nemusí zajímat. Bydlí na Bulvar aveniu. číslo domu je 97852. Věř nebo ne ale hádat se s tebou nebudu posílám mu teď hlasy ty suchare jeden. Ale to ty asi neznáš to pro tebe bude španělskou vesnicí.
-
je bozsky
jeremy se ten nejaldsi kluk co existuje . hned bych se na neho vrhla ale to nemuzu *14* *14* *4* *14* *14* -
-
Re: je bozsky
tjn to já taky *14* *14* *14* *14* *14* *14* skoda ze bydli tak daleko *9* -
Re: je bozsky
tez bych se na nej hned vrhla! a znasilnila XD *1*
-
-
Nikdy jsem se skutečně nezamilovala. A když jsem zhlídla Petra Pana, byla jsem úplně omámená. Ne filmem, ale ten je taky dobrej, ale Jeremym. Koukala jsem na něj pořeád dokola a dokola. Nevěděla jsem, co mám dělat, protože mě přišlo němožné, abych ho někdy potkala. Myslím, že podobné šílenství zažilo mnoho holek a byla bych ráda, kdyby natočil i druhý díl Petr Pan: Návrat do Země Nezemě. Skutečně je tak milej a krásnéj. Když by byli takový kluci i v ČR, tak by to bylo super. Ale to by nám už Jeremy nepřipadal tak vyjmečnej.
-
OMG
I LOVE YOU AND I´M SORRY WHAT I WROTE I REALLY LOVE YOU *9* *9* *9* *9* I KNOW HE WILL NEVER READ IT BUT I´M SORRY *9* *9* *9* *9* I´M CRYING FOR THAT *9* -
e-mail,icq,skype..cokoli
mate nekdo jeho icq?meil?skype....?plsky napiste na maelik snidalka@seznam.cz -
jeremy
To neni vůbec pravda,že je to nula.Ta Hana je asi fakt cáklá.Jeremy je strašně pěknej a souhlasim s Verčou já bych se snim taky strašně moc chtěla sejít,ale vim,že nemam šanci,protože žiju v ČR..... -
¨wendy
hele holki už mám ne něho ICQ a píšu si s snim a když odchází tak dává smajlíka který dává pusu je tak rozkošnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ¨wendy
no jasně to ti jako mame verit... kdybys ho mela tak bys ho sem dala. uh aha vlastne ty si postizena takze bys ho sem nedala ani kdybys ho mela. beztak mas velky hovno! -
-
Re: Re: ¨wendy
to si fakt myslíš, že to je on? to že ti poslal fotku nic neznamená, možná, kdybys ho viděla přes webku, ale ani to nemáš jistý... *3* *13*
-
-
Re: ¨wendy
Ahoj.Napíšeš mi na něj to icq plsky.Kdyžtak sem nebo na e-mail snidalka@seznam.cz.Díky
-
-
román
Když na něj tolik myslíte, zkuste o něm napsat román. Fantazii se meze nekladou. Mě to vždycky pomáhá když je mi nanic z pocitu nedosažitelnosti mé touhy. -
Hanka
NO VÍŠ HANKO JESTLI TO NEDĚLÁŠ PROTO ŽE JSI Z NĚJ UPLNĚ VEDLE A PŘI POMYŠLENÍ NA NĚJ SE TI DĚLAJ SVĚTÝLKA V OČÍCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!