-
moc se mi líbý
Jeremy se mi moc líbý je to můj nejoblíbenější herec škoda že neni z Čech -
ndurhrt
Souhlasim se všim jak je JEREMY krásnej, sladkej a tak a taky se s nim seznámim! -
super kluk
ahh takovej sladousek teda driv byl v petru panovi ae ted je skoro porat stejnej takze oki je to heskej kluk *14* *3* *4* -
×3
Krasavec jeden ×D *14* -
...
mociii pěknej hošíík.... :-* -
-
JÁ JÁ JENOM JÁ
JÁ HO MIIIILLUUUJJUUUUU Je to takovej hezkej hošan a je roztomilej mam ho fakt v love seznamu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JÁ JÁ JENOM JÁ
Jeremy je úplně nejkrásnější a nejvíc sexy kluk na světě. A určitě jako všichni krásný kluci nosí slipy, ty jim slušej. Chtěla bych ho v nich vidět a ještě víc bez nich! Určitě má hodně velký péro. Na něm přece musí bejt všechno nejkrásnější a nejlepší!
-
-
-
Jeremy
Poprvé jsem ho viděla ve filmu Petr Pan a byla se z něj úplně vedle.Ráda bych se podívala na další jeho stránky ale nenašla jsem žádnou českou.Neznáte někdo? -
Jeremy Sumpter
Je příšerně pěknej.Poprvé jsem ho viděla v Petru Panovi.Myslela jsem že mu je tak kolem 12-13 ale že mu je 16 tak to jsem nečekala.Já mám fakt velkou smůlu.Mě se vždycky líběj kluci starší hlavně kolem 15-16 let.A ještě ktomu to jsou cizinci.No,jeprostě krásnej a závidím každý kdo snin chodí.A nevíte kde bych mohla o něm se dozvědět něco víc?Prosím poraďte.Díky -
omg!!
nikdy sem neviděla krásnější strvoření. při pohledu na něj mam pocit jakobych se měla zbláznit! je tak nádherný, že se to ani slovy nedá vystihnout, ale pár ho aspoň z poloviny popisujou. roztomilý, překrásný, kouzelný... a dokonalý, naprosto ♥ -
he is my life
miluju ho je to muj celej zivot nemuzu si pomoct ale musim rict ze i tady v cesku jsou kluci kteri jsou mu i podobni. kdyz sem jeste chodila do skoly tak tam byl kluk z 9 tridy a byl mu strasne podobnej ze sem zacala milovat jeho ale bohuzel odesel a ja uz sem zase zavisla na jeremym i love you so much *14* *14* -
-
Re: he is my life
on je jak moje droga bez ktery nemuzu zit
-
-
Jeremy
Hi, Jeremy je vážně k nakousnutí. Bližší informace týkající se Jeremyho vám mohu poskytnout. Ale ani jedna z vás s ním nemůžete chodit-protože chodí se mnou. Milujiho a on miluje mne takže smůla no prostě si vyhledněte někoho jiného. Ale foto a rozhovor mohu poskytnout,hi.