-
milujuuu ho
Jeremy je ten nejklááásnějšííí kluk...na celym světě..je tak moooc slaďoučkej...já ho prostě zbožňuju..a nejradši bych ho pusinkovala a objímala...škoda že se mi to nesplní...=´(...I LOVE YOU JEREMY!!!=-************..<333333 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jeremy je užasny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
............
Nejlepsi film jeho.....petr pan ja jsem ho videla asi 20krat a i ted ho mam pustenej jsem na nej zavisla *14* *14* -
Jeremy má teď v Americe aurogramiádu. Myslím, že v New Yorku. Tyjo, kdybych bydlela v Americe, tak bych ho alespoň mohla vidět. Ty holky se vážně maj! Jeramy je naprosto úžasnej. Je smůla, že Holywod není v Česku. Česko je prostě úplně odříznutý od světa.
-
popletene datumy
jenom jsem chtela upozornit na nesrovnalosti ve filmografii. nesedi tam totiz datumy. sice nevim, kdy byl ktery film natoceny, ale logicky nemohl Jeremy natocit Kriminalku Miami pred Peterem Panem, jelikoz v CSI Miami je Jeremy uz velkej hoch (ma tam pletky s matkou sve pritelkyne a bylo by ponekud nestardadni, kdyby byl do teto role obsazen nekdo komu jeste nebylo 13, to je totiz vek kdy natocil Petera Pana)
*3* -
-
Re: popletene datumy
mas pravdu ty datumi vubec nesedi *5* -
toho si nevsimej ono je tam i vic filmu ktere jsou blbe jako treba Friday night lights nebo calvin marshall atd takze to je jedno *4* *3* -
nene když se točil petr pan tak mu bylo 15 *13* -
-
Re: Re: popletene datumy
mas pravdu ale je pravda ze petra pana tocil jeste ve 14 protoze kdyz se podivas na interview s jeremym z prosince roku 2003 tak tam rika ze je mu 14 ale uz se blizil k 15 (vzdyt pak mel narozky hned za 2 mesice) *4*
-
-
-
broucinek
Jeremi Sampter je uplne superrrrrrrrr -
????
Jeremy je ták skvělej v tom filmu!!jako Peter Pana ho úplně zbožňuju!!ale kdoví jakej je doopravdy?tady v tom filmíku sem ho viděla asi poprvý a v žádnym časáku ani nikde jinde sem o něm nic nečetla ale ....... neznáte někdo jeho e-mail nebo adresu nebo prostě něco kde bych se o něm něco mohla dovědět??díkyt -
Jeremy je boží!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Když jsem poprvé viděla Petra Pana tak jsem se mohla zbláznit!!!Já mám na narozeniny 5.2. a Jeremy taky a jsem taky vodnář a on taky =o), já se mohla zbláznit když jsem se to dozvěděla! Je úžasnej,já mu pošlu dopis aby mi poslal podpis... ale je smůla že nemá mail...
-
foto
Dala jsem sem svoji nejoblíbenější fotku s Jeremym, je to ta s motýlama v rozích /tak doufám že se tady objeví/. Sice tam není jako blonďák ale jinak má andělsky krásnej obličej a pěknou pusinku. Je to krásnej anděl a šukézní kunďák!