-
Jeremy:-)
Jeremy je má ten nejsledší ůsměv:-))V Petru Panovi byl ůůžasnej...Jeremy,MILUJI TĚ! -
Ty vole je vysoký jak pelikán jak obr
-
:o)
No,myslim si,ze roli Petra Pana zahral opravdu dobre.Byl tam vazne skvelej.Je fakt dobrej a cool - a proto jsem se rozhodla,ze se snim seznamim... :) -
-
Re: :o)
a podarilo se?? *7*
-
-
Muj Jeremy
Jeremy je super.Miluji ho. -
wendy
ahoj nevíš jak jse jmenuje wendy doopravdy. *4* *13* *8* *4* *14* *7* *3*jseš moc krasnej love jeremy *3* *1* *5* *14* *7* *4* *14* *3* *13* *4* *8* -
-
Re: wendy
Ahoj.Ta holka co hrála wendy se jmenuje Rachel Hurd-Wood
IIII LLLOOOVVVEEE JJJEEERRREEEMMMYYY SSSUUUMMMPPPTTTEEERRR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
I love you Jeremy
Jeremy je tak krásnej, úplně boží....Nechápu proč takhle nemůžou vypadat kluci od nás ze školy -
???
máte někdo to icq na jeremyho?? pls já ho mám jen si ho chci ověřit!
pls nepište mi to dík!
*14* *14* *14* -
-
Re: ???
tyjoo fakt? dej ho sem pls!!!! a jestli nebude pravy tak to neva ale napis to tadyk prosiiiiiiiiim -
Das mi plsky to icq?plskyplsky.napis mi ho prosim na email snidalka@seznam.cz nebo sem.odepis prosim fakt pliiiis -
dáš mi ho prosim tě o to
*9* *9* i love jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
JEREMY
JEREMY JE SUPER KRÁSNEJ A JE MI LÍTO ŽE V PETER PAN SKONČIL TAK SMUTNĚ S WENDY SE MĚLI RÁDI TAK PROČ SPOLU NEZŮSTALI? :O((( -
Hello
Hi everybody..How are you?Do you like Peter Pan????? -
HELLO
I'M OK. YES ,I LIKE PETER PAN AND YOU?