Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Sumpter

OSOBNOST 31.12.2006 
680 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeremy:-)

Jeremy je má ten nejsledší ůsměv:-))V Petru Panovi byl ůůžasnej...Jeremy,MILUJI TĚ!
  • Ty vole je vysoký jak pelikán jak obr
  • :o)

No,myslim si,ze roli Petra Pana zahral opravdu dobre.Byl tam vazne skvelej.Je fakt dobrej a cool - a proto jsem se rozhodla,ze se snim seznamim... :)
    • Re: :o)

a podarilo se?? *7*
  • Muj Jeremy

Jeremy je super.Miluji ho.
  • wendy

ahoj nevíš jak jse jmenuje wendy doopravdy. *4* *13* *8* *4* *14* *7* *3*jseš moc krasnej love jeremy *3* *1* *5* *14* *7* *4* *14* *3* *13* *4* *8*
    • Re: wendy

Ahoj.Ta holka co hrála wendy se jmenuje Rachel Hurd-Wood
      IIII LLLOOOVVVEEE JJJEEERRREEEMMMYYY SSSUUUMMMPPPTTTEEERRR *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love you Jeremy

Jeremy je tak krásnej, úplně boží....Nechápu proč takhle nemůžou vypadat kluci od nás ze školy
  • ???

máte někdo to icq na jeremyho?? pls já ho mám jen si ho chci ověřit!
    pls nepište mi to dík!
    *14* *14* *14*
    • Re: ???

tyjoo fakt? dej ho sem pls!!!! a jestli nebude pravy tak to neva ale napis to tadyk prosiiiiiiiiim

Das mi plsky to icq?plskyplsky.napis mi ho prosim na email snidalka@seznam.cz nebo sem.odepis prosim fakt pliiiis

dáš mi ho prosim tě o to
      *9* *9* i love jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
      *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • JEREMY

JEREMY JE SUPER KRÁSNEJ A JE MI LÍTO ŽE V PETER PAN SKONČIL TAK SMUTNĚ S WENDY SE MĚLI RÁDI TAK PROČ SPOLU NEZŮSTALI? :O(((
  • Hello

Hi everybody..How are you?Do you like Peter Pan?????
  • HELLO

I'M OK. YES ,I LIKE PETER PAN AND YOU?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit