-
pro sexydrobka
kolik máš roků? vypadáš moc chytře, ráda bych s tebou hodila řeč tak kdybys náhodou měla zájem me ICQ: 365671537 -
-
Re: pro sexydrobka
omg, teď jsem si všimla, že to vypadá jakobych byla ňakej uchyl co jen chce... vlastně nevim co by mohl chtít po ICQ, ale uchyl fakt nejsem
-
-
Máme narozeniny ve stejný den :D....akorát jsem o 3 roky mladší.
-
sorry ja se preklepla meli stejny usmev
-
je moc moc heykééjj!!!!!
-
-
Re:
Jak muzete rict o nekom ze je super, kdyz ho vubec neznate??? To sem si naposled myslela asi tak v sedmi letech!
-
-
ptám se
je moc heykej nevíte jeho mailík? plís plís -
halloo
hele taky se mi líbí a je fak škoda že nebydlí v 4r ale nejsem taková jako ty ostatní co sou do něj bblláázzeenn já asi taky nemám šanci protože....napište sem něko tu adresu -
Jeremy Sumpter
I LOVE JEREMY SUMPTER!!! *14* *14* -
Ahoj Jeremy ty dnes slavíš 17narozeniny tak vše nej *3* a celkem náhoda je že já dnes slavím 14let....tak to pořádně oslav a neožer se moc *1* Jo a s holkama to taky nepřeháněj! *3*
-
.....
Já Jeremyka taky zbožňuju a mám na něj icq, ale nepíšu tady že je jen můj.On o nás ani neví.Holky proberte se.Mě se taky mrrrtě líbí *14* ale vězte že on o nás nemá ani páru.Ale je to jen můj názor.Já vám ten váš brát nebudu, ale nezapomeňte:Nedávno jsem četla že chodí s tou co s ním hrát ve filmu Petr Pan.Tak bacha. -
-
Re: .....
Ahojík pls holčiny nemám na jeremíka nekterá icq moc bych to potřebovala moc moc moc moje icq je 355495975 ppls pls pls psl pls psl psl *9* *9* *14* *14* *8* *8* -
-
Re: Re: .....
je to jednoduchy das do vyhledavace jeremy sumpter a mas to *1* -
já jo tak kdoho chce tak mi pls dá ICQ já hraju s kámoškou kdo bude mít víc dištak sem didi a moje Icko je:458074935 *1*
-
-
mohla by si mi prosim dat na nej icq? Prosim prosim..neboj stejne on je v americe a my v cesku.. prosimky prosimky..jenom o fotky a tak pokecat- *14* *8* *13* on je nafoukane urecite jako ostatni hvezdy..ale prsimky prosimky..posli mi pls na mail-kamila.mareckova@seznam.cz DÍÍÍÍÍÍÍKKYYYYYYYYY -
-
to teda neni já jsem si s nim už povídala a není
-
-
Ahoj prosímtě daš mi jeho icq? *4* *14* -
dej mi pls tvoje ICQ
-
-
Ahojik Jeremy moc tě obdivujem hezčího kluka sme ještě ani nevyděli a proto ti přejem k tvým narozeninám vše nejlepší a já(Lucka)doufám že to budu!!! *9* *14* *15* tak pa