-
Leavin´
ta jeho nová písnička Leavin´je fak moc moc moc pěkná... -
úprava profilu
taky vám nejde upravit Jesseho profil? Mě se tam pořád ukazuje že profil upravuje fulmina01.... *9* *9* -
Re: Paul
no s Paulem má společný maximálně příjmení *3* nic jinýho vážně ne *4* -
Paul
hele děcka utvrďte mě v tom, že Jesse nemá nic společnýho s Paulem McCartneym -
Jesse
Ahoj zdravím všechny.Prosím vás nemá tady někdo písen The best day of my life.Nikde ji neumím sehnat a moc se mi líbí .Kdyby jí někdo měl prosím pošlete mi ji na mail Sasina6@seznam.cz Předem děkuji -
on je krasnej v tom v novým klipu
moc se mi líbí.umí zpívat.někoho mi připomíná. *14* *14* *14* *14* *3* *8* *1* *1* -
tour
před pár dny zkončila Jesseho tour po evropě... škoda že se nestavil i k nám do čech *9* ale tak snad se za náma nekdy přijede podívat *3* -
krásnej
Jesse je úžasnej, stejně jako Zac Efron. Jsou to nejhezčí kluci na světě. *14* -
nejlepsi
nejqwasnejsi klucik *14* *14* -
Re: Jessííík
You are so GORGEOUS *8* -
jeje
njn jesse to je jednička *14* vždycky se mi líbil už i jako v dream street=) *14* -
Jess
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Jesssss Mccartney je nejjjjjjjhezci klucina na svete *14* *14* -
vse nej
a taky vsechno nej k narozkam zlaticko *14* *14* *14* -
jesse:D
jesse je proste skvelej ja ho zboznuju a ma supisek pisnicky fakt je moc kkkkkkkkkkkkkkrrrrrraaaaaaasssssssn nnnnnnnneeeeeeejjjjj!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Vše nej k narozkám
dneska slaví jesse narozky *14* tak to pořádně oslav *1* -
Re: wow
MOje řeč *4* -
wow
tak ten je skvělej...krásnej...k sežrání a ty jeho písničky a svaly..hmmm to bych si nechala líbit *14* -
Re: Re: je ženatej?
ženatej ještě opravdu není ale myslím že sem někde četla že se už s tou kate zasnoubenej *9* ale přejme mu to vždyť láska je přece hezká věc *3* -
Re: je ženatej?
neni ježiši marja jesi by si měl vzít tu svojí kate chudák to bych ho fakt litovala prostě neni ženatej to by nás nějakej časák snad informoval *3* -
je ženatej?
je ženatej nebo ne?
někde sem viděla fotku že jo *9*