-
Re: Re: oficiální stránky
*14* *3* -
Re: oficiální stránky
ale sou anglicky :( *9* -
Re: oficiální stránky
www.jessemccartney.com *14* čučni se na tyhle :) fanoušku :D čusky Lissi *3* -
oficiální stránky
Ahojky všem nevíte někdo adresu Jessových oficiálních stránek? moc bych to potřebovala vědět... -
Jessííček
jééé.... já ho milujuuu *14* *14* nejlepčejší :o* *14* *14* ať žije Jessíííček :o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
NEW ALBUM
no lidičky....už jenom tři měsíce a máme tu Jessikowo nowé albuum!! *14* *14* prwní singl už je na swětě a já už jenom čekám přesný datum wydání jeho albíčka... *14* zatím wím na 100%že to bude duben....ale ten den...ten den mě štwe...no až bude něco bližšího tak to sem písnu......jinak JESSE 4EVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
SUMMERLAND
Ještě si zahrál v seriálu SUMMERLAND (LETNÍ OSTROV) tam hrál i Zac Efron . *3* -
JESSe
JEsse je moc hezoučkej klučina takovej miláček můj a má moc hezký písničky nemátě někdo jeho album?? *14* *14* *14* *14* *14* -
Jesse
Moc se mi líbíš a hrozně hezky zpíváš moc se mi tvoje písničky je mi 8 let. -
Jessííík
jessííík je prostě úplně nejkrááásnej chalaánek *14* *3* *14* -
Naléhavé
Ahojda lidičky nemáte někdo pls zajímavosti na Jesseho (co nejraděc jí,oblíbenej předmět,atd)jestli j tak mi to plski zašlete ne mejla kuju mooc strašně bych to potřebovala -
nejlepší
Jessy McCarney je klásnoučky a klásně zpívá a ten kdy tvrdí opak ,tak at se jde zahrabat a koukne se na sebe!!! *8* jessy je goood a je mooockyše klásnej *14* *3* *14* *14* *14* *14* -
Jesse
Jesse je uplně goood...A fakt klááásně zpívá... a je mooooc hezoučký... *14* je plostě upe seznza!!!!!!!! *14* -
...
Jesse je moc moc super... nejen ze je krasnej ale i super zpiva *14* -
jesse
jesse je prostě senza :) *3*
a hezky zpívá je to *4* :) -
jesse
Jesse je naozaj sladký *14* a naaaaadherne spieva *14* -
Re: www
www.jessemccarney.com *3* -
Vejce
Nikdo ho nemá radši víc jak jááááááááááá *14* -
jesse
jesse je nádhernej a ještě k tomu nádherně zpívá to je úžo *14* -
Mno...Jesse je fakt hezkej, ale Alex Pettyfer je mnohem hezčí!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4*