-
Birthday
Všechno nejlepší k narozeninám Jesse!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
narozkýý =)
všechno nej a života si užívej :) *3* -
Birthday
Vše nejlepšíí *1* -
Happy Birthday!
Všechno nejlepší k Narozeninám Jessie,ať se ti daří jak v soukromém životě tak i v kariéře...seš stráášně bezva a máš moc kwásný písničky...užij si narozky *14* *14* *14* *1* -
Narozeniny
Přeju ti vše nej k tvým 23-tim narozeninám! *14* *14* -
narozky
Vše nej k narozkám! *14* *14* -
Všcičko NEJ!!!
Krásný narozky a celej rok v nových letech tvýho života....Prostě všecičko NEJ!!! *14* *3* *4* *14* !!!! -
Všecičko nejlepčí!
Přeju vše nej.... *3* *14* -
Vše nej !!!
Jesse, jseš fakt supééér *14* vše nej k 23 narozeninám *14* -
Vše nej...
Všechno nejlepší *4* -
Re: Jesse:-*
musím souhlasit *4* -
Re: Re: 5 albu
hej já jsem na tom tvím blogu včera našla název toho jesseho 5 albumu a dneska sem to tam už nemohla najít nevíš ty nebo někdo jinej jak se jmenuje mě ten název vypadl z hlavy:-( *7* *9* -
Jesse:-*
Jessse je fakt fajnoowej kluučina..:-*nejlepšíí kluk z Hollywoodu:-*váážně..:-* -
Re: 5 albu
jj je to pravda na mim blogu -http://veronica7.blog.cz/ *3* *1* *15* -
5 albu
Ahoj je pravda že Jesse vydá další ambum??? The 5 Jesse McCartney's Latest Album ... Je to pravda díky ahoj! *7* -
facebook
Ahoj všem vím že to sem nepatří ale i přes to věřím že zde se najdou lidičky kterým se libi skupina BSB a proto komu se aspon malinko libi aby se připojil na nový český fanclub na facebooku tady vám posilám odkaz na stránky předem děkuju všem co se tam připojí http://www.facebook.com/group.php?gid=347180000478&ref=ts -
Re: Je užasnej
nápodobně !! *14* *14* *14* *4* *14* -
Je užasnej
je užasnej dokonalej sexy proste ho zbožńuju uplne sem do nej zabouchla..<3 *14* *14* *14* *14* -
Re: Jesse_miláček
Ja po tobje teda touzim ale nechci te otravovat, a je my te docela lito proto ze nemuzes jit ani na zachot, aby te nikdo neotravoval. A oranzovouu barvu mam taky rada jak ty A KOCKY mam 2 Juliy a Sisinku.No nic tak ddystak my odepis na 1998petra na lide a jinak sem.AHOJ KY PA PETRA *3* *3* *7* *3* -
Valentýn
Hezkej Valentýn, Jesse!!!