-
Re: bautiful
právě to jsem psala...dole -
Re: :D
stopro hraje ale nevybavuju si na co ale 100pro hraje:D -
bautiful
Ahooojky omlovám se že jsem tu tak dlouho nebyla..viši co tu jste..mám nápad..co kdybysme napasli do BRAVA proč nedají nějaký rozhovor nebo obrázky a novinky Jesseho..je dost znáámej..a podle mě je lepší než nějakej Zac fron..zasloužil by si víc pozornosti..a myslím že tohle by chtělo spustu lidí..ne jenom my!!!! -
:D
Docela by mně zajímalo jestli hraje Jesse třeba na kytaru nebo na klavír....nebo nanic??? to by bylo divný aby na nic nehrál... *4* -
Re: Re: Re: Re: Jesse zas na hnědo??
Jó jó,tam byl boží.... *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Cassidy
Taky by mě to zajímalo *15* -
Cassidy
dneska má Jesseho velká (bývalá) láska narozky (Katie Cassidy), by mě zajímalo co jí dal Jess k narozkám(esi něco) atd *15* -
Re: ahoj
ne...pokaždý když otevřu nějakej časák nikde není...takže přemejšlim že do nějaký redakce nějakýho časáku napíšu o rozhovor atd s ním kdyby nás bylo víc třeba by so toho všimli ale tady tím asi moc lidí neoslovím páč tu prakticky skoro nikdo není...ale nápad je to fajn *9* -
vůbec *9* -
jn taky si říkám už sem tu tak tři dny nebyla páč tu nikdy nikdo není a večer tu taky nikdo není..přesně chudák Jess!! *9* -
ahoj
nevíte jestli nevyšel třeba nějákej časopis ve kterém psali o Jessem ??? kdyžtak písněte.... *4* *4* *4* -
ahoj
jsem se chtěla zeptat jestlisem chodíte teda večer,protože já sem chodím a nikdy tu nikdo není.....chudák jesse.... *9* *9* -
ahoj
ahoj,víte nějaký novinky o jessem?? *4* -
Re: Proč??
ÚPLNĚ STEBOU SOUHLASíM,mám nato stejný názor *9* *9* *9* *9* -
Re: Ahooojec..
nevím taky sem se cela zeptat:( -
Ahooojec..
Hele nevíte nějaký novinky o Jessovi..?:-*můůůck:-* -
Proč..??
Jo souhlasím..:-) -
Re: nickyx
v poho...:D -
Re: ta nová kapela
žádná Jesse jede solo:D -
Re: Proč??
přesně můj názor ale až na to že já ho zbožnuju pořád ale jinak máš upe pravdu...