-
Proč??
Tohohle zpěváka jsem doslova zbožňovala, teď ho mám jen ráda. Proč? No, od té doby, co vydal nové album jsem zjistila, že už to není ono. Už když jsem poprvé slyšela Leaven tak mi to k němu nepasovalo, ale řekla jsem si "Proč ne, nějaká změna" jenže u poslechu dalších skladeb jsem už tak tolerantní nedokázala být. Jednoduše řečeno mi jeho nový styl nesedí. A tím myslím jak muziku tak i vzhled. Mě se prostě víc líbil, když měl blond vlasy a zpíval ty super songy jako je "Because you live", "Beautiful soul", "Just go" atd. Takžé já bych byla nejšťastnější, kdyby se vrátil ke svému starému stylu. Tím samozřejmě neříkám, že se to někomu nemůže líbit takové jaké to je, tohle je čistě můj názor. A taky navždy zůstanu jeho fanouškem, akorát že budu poslouchat pouze staré písničky, protože v té době byl nejlepší a v mých očích takový zůstane *14* -
nickyx
Jééj promin..já tam četla kapela..a tam je tapeta..:D -
ta nová kapela
Jaká nová kapela..? -
ta nová tapeta...
....je fakt krásnááá!!!!!!!teda hlavně Jess že... *15* *14* *14* *14* -
Re: nickyx
nevím:(chtělo by to nějaký news -
nickyx
Ajo..no tá já většinou taky tak jak ty..a nevíš je něco u Jesse novýho..? -
Re: nickyx
no toe různý ve škole místo ikt někdy místo pek, když přídu ze škole což je většinou pozdějc jak ve tři a k večeru tak od šesti, no když to tak vezmu tak sem tu pokaždý kdy mám možnost, nemyslím jen na týdle stránce ale jako na netu, tady když vidím že zas nikdo nic nenapsal tak se akorát na.... *1* -
nickyx
Já tu bývám..pokažfý tak k večeru ty..?, -
Re: Re: dada
jjtak jasně já se jen ptám ptz mě to zajímá -
Re: dada
ne na vlastní oči jsem ho neviděla,a u něj to tak být nemusí jen říkám svůj názor -
Re: ......?????
a kdy tu tak býváš? že by sme třeba mohli pokecat aby se to tu oživilo a zvýšil se počet komentů -
Re: ......?????
moje řeč..takovej nezájem... *9* -
......?????
Je tu někdo..??tady je takowáá nuda..chudák..Jesse..tohle si nezaslouží.. *9* -
SELAWARD
Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar -
Re: Re: Sorry..
hej tak jako co bude? budete sem chodit večer a nebo ne? *10* -
Re: Sorry..
*1* no to máš pravdu páč se tady nedá s nikým k ničemu dobírat páč není s kým a už mě ten nezájem o Jesse se*e -
Sorry..
Sorry..že sem tu tak dloho nebyla..ale jak vidím k ničemu jste se nedobrali.. *1* -
...
nějaký news u Jesseho nevíte???? -
Re: ..
a ještě smajlík: *8* -
..
božeeee chodte sem viiiic dyt toe hrozny tady nikdo neni!!!