-
mno....
twl já ho miluju je opravdu nááádhernej....a krásně zpívá *14* -
jesse
holky napište mi náký holky co s nima chodil pls předem dekuju -
-
Re: jesse
Jasmine Waltz ta byla po Katie... a tedkon asi Danielle Panabaker, která si s nim zahrála v Summerlandu... ;)) *7* -
Re: jesse
Já vím jenom o Katie Cassidy
-
-
neznam
hraje v nejakem fulmu na programu JETIX *3* -
-
Re: neznam
Jo na jetix hraje v jednom dilu Hannah Montana.Jesse je fakt boží
*14* *14* *4* -
-
Re: Re: neznam
jn to sem videla na youtube *3*
-
-
to ma bejt otazka nebo fakt? -
nevim
-
-
Blondakk
Podla mnaaa bol krajsi ked bol blondakk uplne na zozraniee najsexi chalan na svete *14* *14* -
tady je mrtvo
moc lidí sem teda nechodí -
-
Re: tady je mrtvo
Tojo Moc jich vážně nechodí *9*
-
-
BEST!!
Jesse je vážně nejlepší herec a zpěvák na světě..hodně toho dokázal..podle mě je to stejná hvězda jako Zac.. Zac Efron s ním totiž hrál v seriálu Kalifornské lééto..který Jesse povznesl výš do žebříčku sláávy..Zac tam byl jako 16 kluk..takže prcek:Dpodle mě je Jesse upaa božíí..ale víc se mi líbil jako blonďák..dělalo ho to mladšíího.. -
-
Re: BEST!!
v podstatě mám stejný názor až na to že je Zac stejná hvězda jako Jesse, to teda není, Jesse je 1 miliony nul x lepší než Zac, Jess je mega super opravdová star, nic proti Zacovi, není nejhorší ale Jesse prostě jasně vede o tom není pochyb *14* *14* *14* *14*
-
-
denisa
ještě chodil s híllary duff -
Muj nazor
Me se vic libil jako blond ale hneda mu slusi taky.Ale je hrozne jak se hvezdy meni.....treba Joe Jonas-ostrihal se,sice mu to slusi ale uz to neni on :D takovi mam nazor na Jessiho.A taky zmenil styl pisnicek.Ten rozdil mezi Beautiful soul a treba How do you sleep? je veliký.Njn clovek si zvykne a pak nejaka oblibena celebrita zmeni image je je to hrozny nezvyk :D -
chodi .....
ahoj...prosim vas chodi jesse porad s Danielle Panabaker ??dik *9* *9* *9* -
o nej blog
ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)